STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 17 decembrie 2010

Becali a inceput din nou

Steaua a fost eliminată cu un gol în minutul 93, iar Becali dă vina pghinion! Patronul din Ghencea regretă absenţa lui Nicoliţă, chiar dacă spune că Szekely şi-a dat viaţa pe teren!
Latifundiarul a nominalizat jucătorii de care se va despărţi clubul din Ghencea.

"Ce să mai spui când iei gol în minutul 92? Nu e decât ghinion ÅŸi cu asta, basta! AÅŸa a fost ÅŸi la BucureÅŸti, ce să mai zici? Anghelov a pierdut câteva mingi, Ricardo mai lent. Ei n-au fost într-o formă excelentă... ÃŽn prima repriză s-au pierdut multe mingi.. Anghelov era terminat, obosit. El e un fel de struÅ£o-cămilă. Nu e nici mijlocaÅŸ la închidere, nici ofensiv. ÃŽÅŸi va lua banii la zi ÅŸi va fi jucător liber. RecunoaÅŸte că nu a avut un parcurs bun. Pot să-l dau ÅŸi în România. La Dinamo nu-l dau.
Vor pleca Anghelov, Kapetanos...Abrudan, Zapata ÅŸi poate OnofraÅŸ, dar nu am unde să îl dau. Åži BilaÅŸco e posibil să plece în străinătate, în China", a declarat Gigi Becali la gsptv.


"Ne-am apărat eroic, trebuia să joci ceva. Noi ÅŸtiam că Napoli are o apărare mai precară, trebuia să marcăm. Nu am jucta cu Real, am jucat cu Napoli! Nu am avut cu cine: Ricardo si Anghelov nu au fost in apele lor. Kapetanos e vinovat pentru tot ce s-a întâmplat! Nu lua roÅŸu atunci, băteam, ne calificam ÅŸi gata. Va fi amendat", a mai spus Becali.

sursa: www.prosport.ro

Steaua interesata de Popa

Antrenorul Victoriei BrăneÅŸti, Ilie Stan, consideră că Steaua ar face o afacere bună dacă l-ar transfera pe fundaÅŸul Dorinel Popa, monitorizat de managerul Mihai Stoica. Tehnicianul i-a făcut ÅŸi o scurtă caracterizare jucătorului de 22 de ani: 

"Dacă echipele mari au început să monitorizeze jucători de la Victoria BrăneÅŸti, pentru noi nu poate fi decât un lucru pozitiv. El va prinde ÅŸi pregătirea din această iarnă cu mine, încă nu este suficient de copt. Eu l-am promovat la Buzău, după care s-a dus la Viitorul ConstanÅ£a, iar de acolo l-am transferat la BrăneÅŸti. 

Cred că el ar face faţă la Steaua, mai ales că străinii au demonstrat, mulÅ£i dintre ei, că nu merită banii care au fost daÅ£i pe ei. Văd că ÅŸi CFR Cluj s-a orientat către fotbaliÅŸti tineri români, au făcut un transfer bun cu Nicoară. Acestor fotbaliÅŸti le trebuie motivaÅ£ie, să joace în meciuri cu miză, cu spectatori mulÅ£i în tribune. Åži noi, dacă am fi jucat la BrăneÅŸti ÅŸi nu la Buzău, am fi fost mai sus în clasament. 

Eu îl folosesc pe Dorinel Popa pe postul de fundaş dreapta, dar poate juca şi la mijloc. Are calităţi foarte bune, pass lung, centrări bune, viteză, ambele picioare. Poate creşte mai mult decât Nicoară, de aceea cred că 250.000 de euro sunt bani puţini în comparaţie cu valoarea jucătorului.

Mai am câţiva jucători buni, Olariu, Zuluf, care are o viteză în genul celei a lui Bratu, îl mai am pe Avram, pe Novac...Ei vor creşte odată cu echipa şi cu performanţele pe care le vom obţine. Deocamdată, nu avem nici o ofertă clară pentru nici un jucător"
, a spus Ilie Stan la Sport.ro.


sursa: www.prosport.ro

Ne-am calificat!

Dupa cum am spus zilele trecute voi sustine dupa eliminarea Stelei, echipa poloneza Lech Poznan. Astfel voi publica in paralel cu articolele despre Steaua si cateva cu Lech inainte si dupa meciurile acestora din Europa League.
Grupa in care Lech parea victima sigura s-a sfarsit neasteptat: LECH pe locul I la egalitate de puncte cu Man. City dar cu un golaveraj mai prost. Astfel calificandu-se in faza urmatoare.


In urma tragerii la sorti Lech a picat cu echipa portugheza Braga




Uram succes polonezilor care pot invinge daca vor lupta asa cum au facut-o si in meciurile din grupe.



Stelistii au intrat in vacanta!

Jucatorii Stelei au inceput vacanta de iarna odata cu terminarea partidei cu Napoli SSC, contand pentru grupa K a UEFA Europa League. Acestia vor reveni la stadion pe data de 10 ianuarie 2011, cand este programata reunirea lotului.

Toti fotbalistii din lotul echipei noastre le multumesc suporterilor stelisti pentru sprijinul acordat in acest an si le ureaza, prin intermediul www.steauafc.com, Craciun Fericit si La Multi Ani!


sursa: www.fcsb.ro