STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 9 noiembrie 2010

Interviu Marius Lacatus dupa venirea la Steaua

Va oferim un interviu exclusiv cu antrenorul Stelei extras din FCSB magazine









Steaua - Lens ~ Meciul care a scris istorie

"Patru jucatori STELISTI asteapta centrarea, care este buna... Lovitura de cap GOOOOOOOOOOL!!! GOOOOOOOOOL!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! IACOOB!"
"Ce gol frumos dupa o faza bine construita! Acum, atacam din nou coltul scurt si este GOOOLL ! Inscrie Goiaaan! Doua minute magice pentru Steaua si 2-0!!!!"
"..... Bostina reuseste sa ramana la baloon! Faza devine periculoasa, Iacob acum mai departe pentru Dica.... Dica in careu, Dica Dica GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUAAA!"
"Ogararuuu si asteapta pe coltul scult Victoras Iacob! Mingea sare perfect.. 4-0!!!! Gol senzational marcat de Dica!"


Aceste cuvinte le-ati putut auzi 20 octombrie 2005, rostite de comentatorul acelui meci! Noaptea perfecta pentru Steaua! Asa a fost numita asa seara minunata cu un fotbal spectaculos si eficient! Nici un STELIST nu a uitat, nu uita si nu va uita  vreodata acest meci.
P.S. Am publicat acest articol pentru a reaminti tuturor, nu numai Stelistilor CINE ESTE STEAUA! 
Nu uitati ca orice performante ati avea, oricate titluri ati castiga, In umbra STELEI voi mereu veti astepta!

Parcursul Stelei din Cupa UEFA 2005/2006:

- in faza grupelor

Steaua - Lens 4-0
Sampdoria - Steaua 0-0
Steaua - Halmstad 3-0
Hertha BSC Berlin - Steaua 0-0

- in saisprezecimi

SC Heerenven - Steaua Bucuresti 2-3 (1-3 in tur, 1-0 in retur)

- in optimi

Steaua Bucuresti - Betis Sevilla 3-0 (0-0 in tur, 3-0 in retur)

- in sferturi

Rapid - Steaua 1-1 (1-1 in tur, 0-0 in retur)

- in semifinale

Steaua - Middlesbrough 3-4 (1-0 in tur, 2-4 in retur)

Concurs

Se pare ca nu am reusit sa strangem 5000 de vizualizari, insa prelungim concursul pe inca o saptamana, premiul fiind acelasi si numarul de vizitatori necesar fiind de 3500 views.
Detaliile concursului le gasiti aici.

Rapid - STEAUA ~ Declaratii

Dinu Gheorghe: "Nu am făcut un joc strălucit"
PreÅŸedintele rapidist a spus că cele două echipe au fost mulÅ£umite. "Rezultatul este echitabil din punctul meu de vedere. Chiar ÅŸi Cristi Balaj cred că este mulÅ£umit de acest 0-0, dacă noi echipele sîntem mulÅ£umite. Probabil în jocul de Cupă cred că se va risca mai puÅ£in decît s-a riscat astăzi. Nouă ne-a lipsit Rui Duarte ÅŸi apoi Lazăr, dar ca să fiu corect spun că nu am făcut un joc strălucit".
Copos: "Şumudică a scos maximum din acest meci"
Patronul rapidist a spus că obiectivul rămâne Cupa României. "A fost un egal important astăzi. Steaua ÅŸi-a dorit să nu piardă, noi am cîştigat un punct. Åžumudică a scos maximum din acest meci. Obiectivul nostru rămîne meciul din Cupa României. Probabil Marius s-a gîndit să nu piardă. E strategia lui ÅŸi am obÅ£inut un punct".
Duckadam: "Cu siguranţă patronul nu este mulţumit"
PreÅŸedintele Stelei, Helmuth Duckadam, era dezamăgit că mingea nu a vrut să intre în poartă. "N-am obÅ£inut trei puncte, dar una peste alta rezultatul este echitabil. Am avut două bare, una mai clară cea a lui Surdu, iar în repriza a doua am fost mai buni. Din păcate, mingea nu a vrut să intre în poartă. Cu siguranţă pe domnul Becali nu l-a mulÅ£umit acest rezultat de egalitate", a spus Duckadam.
Şumudică: "În prima repriză am fost o echipă scurtă"
Antrenorul Rapidului, Marius Åžumudică, nu era dezamăgit de rezultat."Mi-a fost teamă de acest joc. Am jucat cu două vârfuri. Nu sunt dezamîgit de rezultat. Sper ca în Cupă să ne calificăm. Sunt preocupat de ce vom face duminică în campionat, la Târgu MureÅŸ. Suntem ca ÅŸi rezultate în grafic. Obiectivul nostru este Europa League. Acum suntem pe un loc, trei, pe care îl merităm. A fost un joc tacticizat. Spectacolul a a avut de suferit", a spus Åžumudică..
Lăcătuş: "Singurul lucru pozitiv e că nu am pierdut"
Antrenorul Stelei a spus că nu a pregătit meciul doar pentru a obÅ£ine un punct. "Nu am pregătit meciul ca să stăm cu fundul în poartă, la ciupeală, ÅŸi să scoatem un punct. Se putea mai mult, dar am făcut o repriză secundă bună. Dar rezultatul rămâne ÅŸi pe noi nu ne avantajează decât moral pentru că nu am pierdut în GiuleÅŸti, asta e ceva pozitiv", a declarat LăcătuÅŸ.
Dragomir: "Rezltat echitabil"
"Au avut o teamă de a primi gol ÅŸi s-au apărat. Mi-au plăcut cei doi portari ÅŸi arbitrajul. Este un rezultat echitabil. Åži eu îl schimbam pe Szekely pentru că a jucat haotic. Åžtiam că nu este accidentat.", a spus Dragomir.
Gigi Becali nu s-a supărat pe Surdu că a şutat în transversală
Patronul stelist a spus că Steaua a jucat bine. "Au jucat foarte atenÅ£i, s-au apărat bine, dar n-au avut mari ocazii. Poate lovitura de cap a lui Marcos Antonio. Mă aÅŸteptam ca în repriza secundă să nu mai poată să facă presingul din prima repriză. Ne-am arătat tehnica superioară.E păcat de ce le două bare pe care le-am avut. Chiar am strigat gol la bara lui Surdu, m-am gândit că nu poate rata. Nu am de ce să mă supăr pe Surdu, ÅŸi-a dat viaÅ£a azi pe teren. Doar Ricardo m-a dezamăgit, a fost lent. Nu critic pe nimeni pentru că echipa a jucat excelent", a spus Gigi Becali.