STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 11 ianuarie 2011

Conferinta de presa Grande Guerrieri - Part 1

- Buna ziua, in primul rand. Ma bucur ca s-au strans destuli oameni in sala noastra de conferinte si ca numele gruparii noastre a inceput deja sa fie rostit din ce in ce mai mult. Am sa incep cu prezentarea unui scurt istoric al galeriei Stelei si cateva detalii despre G.G. si apoi astept intrebari.
  La inceputul anilor 90' erau doar cateva grupuri in tara. Prima a pornit in Ghencea... prima miscare ULTRAS. Asta in 1992. Apoi a incercat si Dinamo sa faca ceva dar normal, nu au reusit. La Rapid, fiind tigani nu au reusit sa faca fata. Iar fanii "ULTRAS" ai Stelei evoluand cu timpul au ajuns la ordinul sutelor. In 95' s-a facut o intrunire cu elita membrilor galeriei iar acolo s-a discutat infiintarea unuei grupari de dreapta, de extrema dreapta. Asta pentru fanii Stelei insemnand o boala pe tigani deci pe Rapidisti pentru ca ei asta sunt niste tigani, niste imputiti, niste evrei care nu pot discuta la acelasi nivel cu noi. Asta incurajeaza si Grande Guerrieri. Discrminarea tiganilor, evreilor si abordarea unui comporament pe care unui il numesc "hooliganic". Pentru noi este o iubire, o dragoste neconditionata pentru Steaua care pe noi ne reprezinta. Si acum vreau sa ne intoarcem din nou in trecut si sa ne amintim meciurile in care Steaua chiar daca nu castiga in teren, o facea in tribune. Vrem sa traim din nou acele momente. Cu multi tigani Rapidisti raniti sau morti, nu e nici o problema pentru ca asta ne creeaza un orgasm interior. Nu e nimic mai frumos decat sa vezi un tigan, un imputit rapidist suferind. Deasemenea si meciurile cu Dinamo erau mereu castigate in tribune detasat, Stelistii si cand erau mai putini reuseau sa invinga. Acest lucru nu prea se mai intampla astazi din cauza ciobanului din fruntea Stelei, care prin imprundenta inebuneste de-a dreptul orice fan adevarat al Stelei.
  Grande Guerrieri a fost creeata pentru fanii din provincie care chiar daca nu pot ajunge la fiecare meci din Ghencea ei cred in aceasta si sunt in stare sa faca orice pentru ea indiferent de consecinte.
..........................................................................................................................


RESTUL INTERVIULUI MAINE! NU RATATI!