STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

miercuri, 26 ianuarie 2011

Primele meciuri ale anului. Analiza

Dupa cum stiti, membrii din conducerea Stelei au decis sa organizeze cantonamentele din aceasta iarna in Antalya(Turcia). Primul s-a incheiat cu pregatire fizica intensa si doua meciuri amicale mai bune sau mai rele.

Primul meci impotriva celor de la Hoffenheim II a fost unul bun tinand cont ca a fost primul al anului.
Lăcătuş a folosit câte un sistem de joc pentru fiecare repriză şi a preferat să-l bage pe Dică la mijloc, şi nu în atac, aşa cum ar fi vrut jucătorul şi Meme Stoica.
În prima repriză, Lăcătuş a preferat să păstreze modulul de joc obişnuit, 4-4-1-1, cu Onofraş în rolul jucat în tur de Stancu, de al doilea vârf, şi cu un cuplu de mijlocaşi centrali format din Marinescu şi Ricardo. Emeghara a fost şi el distribuit ca fundaş stânga, văzut ca o soluţie pentru absenţa de lungă durată a lui Latovlevic. În partea secundă, "Fiara" a schimbat tot primul "11" ,dar şi modulul de joc, trecând la un 4-1-4-1 / 4-3-3, cu un singur mijlocaş la recuperare, Bicfalvi, doi interi, Dică şi Răduţ, iar Onicaş a fost distribuit oarecum surprinzător ca fundaş dreapta. Surdu a ocupat postul de vârf împins, încadrat de Nicoliţă şi Matei. După 90 de minute, Steaua a arătat lucruri pozitive, dar şi negative în joc, pe care le developăm mai jos.


In cel de-al doilea meci impotriva elvetienilor de la FC Kapfenberg(locul 8 in Austria), ros-albastrii au izbutit doar un egal: 1-1.
Tanase a inscris o bijuterie de gol din foarfeca insa golul validat initial nu a fost acordat de arbitru Stelei.
Dupa pauza Dica a nimerit bara iar Radut a deschis scorul in 61'. Opt minute mai tarziu Kapfenberg a egalat iar meciul s-a incheiat 1-1.


Lacatus a inceput partida in formula:
TătăruÅŸanu - Bonfim, GardoÅŸ, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Bicfalvi, Marinescu, Tănase - Dică, BilaÅŸco 
In a doua repriza a fost schimbata aproape toata echipa, pe teren evoluand: Lungu - Bonfim, GardoÅŸ, Baciu, Brandan - Szekely, Ricardo, RăduÅ£, Tănase, Dică, Surdu. A mai jucat si Andrei Ionescu inlocuindu-l pe marcatorul golului Radut in min.73.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Publicitate