STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 24 octombrie 2011

Week-end-ul derby-urilor

In acest week-end s-au disputat o multime de meciuri importante in toata Europa. Din Anglia pana in Spania si din Italia pana in Romania, peste tot am avut meciuri interesante.
Mancheter United 1-6 Mancheter City

Fara discutie cel mai urmarit meci al a fost derby-ul Manchester-ului: United - City, care s-a incheiat cu o victorie, la care foarte putini s-ar fi gandit inaintea fluierului de start: victorie a oaspetilor scor 1-6. La acest meci a contribuit cu siguranta si eliminarea lui Evans la inceputul reprizei secunde. Astfel City trece pe prima treapta a podiumului in timp ce United coboara pe 2. Un alt rezultat neasteptat este infrangerea lui Chelsea pe terenul lui Q.P.R. Nici Liverpool nu s-a descurcat mai bine nereusind sa invinga pe Anfield, Norwich.
In Spania cel mai asteptat meci a fost cel dintre Barcelona si Sevilla, incheiat cu un sec 0-0. In schimb Realul a facut show cu echipa "bogatilor" de la Malaga, castigand 4-0 si Cristiano Ronaldo marcand un hat-trick. Valencia a facut doar 1-1 cu Athletic Bilbao.
Real Madrid 4-0 Malaga
In Italia am putut asista la o revenire maiastra a Milanului, care dupa ce a fost condusa de Lecce 3-0, a izbutit sa intoarca scorul si sa castige 3-4. Udinese cu Torje integralist a invins fara drept de apel nou-promovata Novara, scor 3-0. Roma a invins si ea la Palermo, in timp ce Inter s-a impus 1-0, pe teren propriu cu Chievo Verona. Juventus si Fiorentina au remizat 2-2 ambele pe teren propriu cu Genoa respectiv Catania. Cesena lui Adi Mutu a pierdut 2-0 cu Siena.
Lecce 3-4 AC Milan
Franta a oferit si ea meciuri interesante, St.Etienne castigand 1-0 cu Valenciennes. Lille a invins acasa pe Lyon, 3-1 si Marseille a castigat cu 2-0 cu Ajaccio. PSG nu a intampinat probleme castigand 2-0 cu Dijon.
PSG 2-0 Dijon

In Bundesliga, Bayern Munchen isi pastreaza prima pozitie, chiar dupa infrangerea cu Hannover, scor 2-1. Scorul etapei a fost inregistrat in meciul Dortmund 5-0 Koln. Adversara Stelei din UEL: Schalke 04 a castigat cu Bayern Leverkusen, 0-1.
Leverkusen 0-1 Schalke 04
Si in Portugalia si Ucraina am avut meciuri spectaculoase, Porto invingand 5-0 pe Nacional si Sahtior pierzand cu contracandidata la titlu: Metalist 1-2, fapt de care a profitat Dinamo Kiev, care s-a instalat pe prima treapta a podiumului.
Si in Romania am avut un derby care a atras multi spectatori la stadion, CSM Campina primind vizita primilor clasati: Unirea. Meciul nu a fost atat de spectaculos pe teren, precum a fost in tribune, unde fanii Unirii au facut o atmosfera deosebita, cu o coregrafie spectaculoasa si mult peste nivelul ligii a patra.
CSM Campina 0-0 Unirea Campina
FOTO: facebook.com