STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 26 iunie 2011

Am schimbat data!

In urma unei schimbari aparute in programul redactiei noastre, Ghidul Romanilor pentru EURO U19 2011 ROMANIA, va fi lansat pe 10 iulie in loc de 15. Deasemenea tot pe 10 vom incepe publicarea articolelor legate de fotbal international. NU RATATI!

Echipamentul Stelei in sezonul 2011-2012

Odata cu inceperea amicalelor pentru acest sezon, in presa din Romania au aparut si zvonuri legate de echipamentul din viitorul sezon al echipei ros-albastre. Se pare ca Steaua va purta sezonul urmator tricouri semnate tot de firma Nike, dar neobisnuite in comparatie cu cele din sezoanele trecute. Site-ul www.gsp.ro ne comunica ca Tanase si compania vor purta truciuri NIKE Precision Game Jersey, acestea fiind dri-FIT(adica se muleaza pe corpul jucatorilor), iar ele elimina transpiratia in timp record.
foto: www.gsp.ro

Pe langa tricorile jucatorilor de camp, si echipamentele portarilor s-au modificat. Tatarusanu va fi imbracat in verde complet incepand cu sezonul viitor(la meciurile de acasa), compleurile avand doar cateva insertii sub maini.  Echipamentul de deplasare va fi negru complet.

Steaua - Zestafoni ... Cu intarziere un mic rezumat

Steaua a reusit sa invinga pe echipa din prima liga Georgiana: Zestafoni cu scorul de 1-0 dupa o reusita frumoasa a lui Leandro Tatu. Acesta a marcat dupa o centrare venita din partea dreapta de la Banel Nicolita. Pe parcursul partidei si Bilasco, Galamaz, Rusescu si Costea au ratat ocazii importante.
La pauza Levy a schimbat toata echipa.


Echipa de start: Stanca - Martinovici, Galamaz, Iliev, Lupu - D. Popa, Bicfalvi - Nicolita, Rusescu, Tatu - Bilasco.
Au mai jucat: Geraldo, Mihai Costea, Bajenaru, Marius Albu, Bejan, Muzac, Cojocaru si Tosca.

sursa foto: www.fcsb.ro