STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 29 noiembrie 2011

Asta mai e derby?

Galerie Steaua
 Fotbalul romanesc trece printr-o perioada de seceta totala, din care parca ii este imposibil sa iasa. Printre obisnuitele meciuri ale Ligii I, cu cate 100 de spectatori per partida, se strecoara si eternele derby-uri, fie ca este vorba de CFR - "U" Cluj(cel mai ieftin bilet 100 ron), de Steaua-Rapid, Dinamo-Rapid, sau cel mai titrat dintre toate Steaua-Dinamo.
Totusi ultimele partide de acest gen mi-au demonstrat ca nu au nimic in plus fata de un Mioveni-Chiajna sau Sportul-Tg.Mures. Jocuri la fel de proaste, de fiecare data de ambele parti, arbitraje mizere, doar incurajarile fanilor spaland din rusinea cauzata de conducatori, jucatori, arbitri.
Drogati si pusi permanent pe bataie... Galeria dinamovista

Dinamo-Steaua se va juca pe 5 decembrie, luni pe stadionul "Stefan cel Mare", dupa ce chiar si la dorinta unui membru al conducerii administrative a lui Dinamo, meciul s-ar fi vrut a se disputa pe "National Arena". Care este motivul pentru care acest lucru nu s-a intamplat? Explicatiile... lipsesc, probabil domnul Badea sau Savulescu lasandu-ne sa ne folosim imaginatia. Eu cred cu tarie si sustin ca mai mult de 20.000 de dinamovisti nu s-ar fi putut strange si ca stadionul ar fi fost colorat rosu-albastru.
Dovada afirmatiei mele consta in faptul ca pana acum nu s-au vandut decat aproape 5.000 de bilete, stadionul fiind gol in cazul in care meciul ar incepe in clipa de fata. Deci va dati seama ce s-ar fi intamplat in cazul unei disputari a meciului pe "Arena Nationala"...
Totusi cel mai halucinant lucru pe care l-am aflat astazi, m-a lasat cu un gust mai rau decat amar. La Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" din Campina, elevii care participa la cursurile acesteaia au primit bilete GRATUITE la meci, numai numai ca sa nu para stadionul chiar gol. Singura taxa pe care ei trebuie sa o suporte este transportul, pentru suma de aproximativ 20 de lei.
Nu am nimic cu oferirea biletelor gratuite, insa daca acest lucru ar fi din simplul motiv ca actionarii dinamovisti doresc sa faca fericiti cativa "caini" care nu si-au putut procura bilet, totul ar fi perfect. Insa 100% acesta nu este motivul...
Aceasta intamplare ma face sa ma gandesc din ce in ce mai mult ca derby-urile numai exista in Romania, ca au apus de mult si la cat de mult se pot injosi unii oameni.
Ei sunt Dinamo... Ne-au injurat ani la randul facandu-ne "spurcati", ne-au zis ca am fost echipa lui Ceausescu, ne-au facut hoti, dar daca stam sa ne gandim ei nu sunt in stare sa stranga 10.000 de oameni la cel mai important meci dintr-un sezon in conditiile in care sunt pe prima treapta a podiumului.
Consider cantecelul de mai jos adevarat inca o data:
"Ce ruşine sa fi câine, sa se piş.. toţi pe tine"


*Preluarea informatiilor de mai sus este posibila doar cu citarea sursei

1 AN de ROS-ALBASTRII

Ziua de 17 noiembrie 2011 a avut o insemnatate speciala pentru mine, dar si pentru toti cititorii site-ului ros-albastrii.tk. Aceasta este ziua in care mi-am lasat "jucariile" de-o parte si am "taiat paglica" de inaugurare pentru site-ul care avea sa devina o comunitate a stelistilor de pretutindeni.
Succesul obtinut, cu cititori din aproape toate tarile lumii, postari zilnice, incadrarea site-ului in cele mai bune surse de informare sportiva din Romania de catre numeroase persoane, m-a determinat sa creez varianta de fotbal international a blogului, un alt succes major. In aceeiasi zi a fost lansat si "Ghidul romanilor la Campionatul European U19", singurul supliment oferit gratuit in Romania, cu ocazia unui turneu final gazduit chiar de tara noastra.
Multumesc tuturor celor care ne-au urmarit pe mine si mai recent pe colegii mei, zi de zi, multumesc pentru urarile frumoase transmise de catre cititori, multumesc pentru premiile acordate pentru ros-albastrii.tk, multumesc pentru tot!

ROS-ALBASTRII IN CIFRE:
Al doilea format al site-ului


  • 3 designuri a avut site-ul de la creere pana in momentul de fata
  • peste 20 de meciuri au fost transmise LIVE pe ros-albastrii.tk
  • 3 membrii masoara redactia site-ului
  • peste 85.000 de afisari de pagina a strans site-ul in 1 an
  • peste 20.000 de vizitatori unici are ros-albastrii.tk, acestia fiind din 92 de tari diferite
  • 16.500 romani urmaresc Ros-Albastrii
  • 2 serii de succes a oferit redactia site-ului("Cele mai frumoase stadioane din lume" si "Top jucatori la C.M. 2010"
  • peste 10 interviuri fabuloase din care unul acordat exclusiv pentru ros-albastrii.tk
  • peste 100 de imagini exclusive facute de redactia site-ului la meciuri din Liga I, Europa League sau meciuri internationale.
POVESTEA NOASTRA CONTINUA