STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 2 iunie 2011

Campionatul European U19 - 2011 Romania



Golden Series
Campionatul European U19
Episodul 16+




Ungaria1-6Turcia
Arbitru: Marius Avram (ROU) – Stadion: World of Wonders Football Centre, Antalya (TUR)
Marcatori: Ugrai 46' / 
  • Muhammet Demir 2' , 76';

  • Dere 6';

  • Ömer Åžahiner 44' , 90';

  • Engin Bekdemir 90+3'

  • Tiki-Turcia in actiune

    Marius Avram a avut ocazia astazi sa asiste la un meci intr-adevar spectaculor. Cu nu mai putin de 3 cartonase rosii acordate echpei Ungariei si 7 goluri, meciul a avut cate putin din fiecare. Acesta a inceput neasteptat cu 2 goluri in primele 6 minute ale meciului, ele fiind marcate de Muhammet Demir, jucatorul care a surprins pe toti la aceasta editie a Europeanului dupa meciul de azi ajungand la cota 5 goluri in 2 meciuri in Elite Round, si de Dere. In 44' si Sahiner a marcat pentru Turci. Imediat dupa pauza ungurii au inceput din nou sa spere dupa reusita lui Ugrai. Apoi Turcia s-a dezlantuit, Muhammet, Sahiner si Bekdemir marcand inainte de fluierul final. Statisticile au fost zdrobitoare, in favoarea Turciei si cu siguranta vom avea un meci de foc in ultima etapa: Germania - Turcia.

    Muhammet Demir(centru) este eroul Turciei in acest Elite Round

    Campionatul European U19 - 2011 Romania









    Golden Series
    Campionatul European U19
    Episodul 16+


    Elvetia2-3Anglia
    Arbitru: Yevhen Aranovskiy (UKR) – Stadion: Colovray, Nyon (SUI)
    Marcatori: Kamber 14'; Seferović 90+1 / Williams 20'; Ngoo 45'; Thorne 90+4'
    Meciul nerecomandat cardiacilor

    Meciul dintre Elvetia si Anglia disputat astazi la Nyon a fost unul care cu siguranta nu va fi uitat prea curand de cei care l-au urmarit. Chiar daca Anglia pornea ca favorita cu sanse mici de a nu-si adjudeca toate cele 3 puncte, meciul a luat o intorsatura ciudata cand Kamber a marcat in minutul 14' pentru Elvetia. Egalarea nu a venit dupa multi timp, Williams marcand in 20'. Chiar inainte de pauza, Ngoo a marcat aducand Anglia in avantaj. Meciul parea castigat de englezi in minutul 90 si cu siguranta nimeni nu avea sa prevesteasca ceea ce urma sa se intample. Mai intai in urma unui corner, Seferovic a marcat in primul minut de prelungire. Meciul a fost incheiat de golul lui Thorne care a salvat Anglia in 90+4'.
    Insa greul pentru engelzi abia acum incepe. Ei vor infrunta Spania pe 5 Iunie iar singurul rezultat care ii va califca este victoria, Spaniolii beneficiind de un golaveraj mai bun.


    Campionatul European U19 - 2011 Romania







    Golden Series

    Campionatul European U19
    Episodul 16


    Germania5-0FYROM
    Arbitru: Alain Bieri (SUI) – Stadion: World of Wonders Football Centre, Antalya (TUR)
    Marcatori: Leitner 18' (p) , 45+1' (p) , 85'; Parker 66' , 82'
    Imperial!

    Acesta este cuvantul care defineste jocul Germanilor de pana acum in Elite Round. Cu o apararea mai mult decat imperiala si cu un atac necrutator germanii par momentan imbatabili. Lucrurile au fost clare in meciul cu Macedonia inca din minutul 45 cand scorul era deja 2-0 pentru Germani; e drept dupa doua penalty-uri dar si dupa o dominare clara in prima repriza si cu avantaj pshiologic mai bun. Acest lucru s-a dovedit si in repriza a doua cand Parker de doua ori dar si Leitner a treia oara au marcat si au demonstrat de ce sunt in stare. De mentionat ca Leitner a si ratat un penalty, acesta avand ocazia sa distruga de tot tanara echipa macedoneana.
    Moritz Leitner a marcat un hat-trick in victoria impotriva 



    Spania3-0Muntenegru
    Arbitru: Alexander Kostadinov (BUL) – Stadion: Juan-Antonio Samaranch, Lausanne (SUI)
    Marcatori: Juanmi 52' , 61'; Morata 75'




    Fara pas gresit

    Spaniolii au invins din nou fara probleme, de aceasta data echipa U19 a Muntenegru-lui. Tiki-taka nu a dat sansa jocului est-european, muntenegrenii izbutind sa dea doar 3 suturi pe poarta, fata de cele 12 ale spaniolilor. Golurile Spaniei au fost marcate de Juanmi si Morata, Isco ratand un penalty. Cel mai probabil Spaniolii vor avea nevoie doar de un egal in ultimul meci cu Anglia, ei beneficiind de un golaveraj favorabil.

    Spaniolii asteapta cu nerabdare


    ATENTIE! IN CURAND REZUMATUL MECIURILOR ANGLIA - ELVETIA SI TURCIA - UNGARIA

    Cupa a ajuns acasa!

    La cateva saptamani dupa castigarea ei, Cupa Romaniei a ajuns in sfarsit in muzeul echipei ros-albastre. Aceasta poate fi vazuta zilnic la turul stadionului si muzeului Stelei.


    sursa foto: www.fcsb.ro