STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 7 martie 2011

Masurile lui Becali(ce-am citit prin presa)

  • Dica si Burdujan dati afara din lot pana la finlul sezonului
  • Tatarusanu, Bicfalvi, Radut si Gardos impusi titulari pana la finlul sezonului
  • Bicfalvi numit capitan
  • Cartu antrenor pana la finalul sezonului
  • MM declarat vinovat pentru plecarea lui Lacatus


INTERVIU CU VESNICUL CAPITAN!

      Extras de pe www.sport.ro


      Radoi despre venirea lui Cartu in Ghencea:

"Sorin Cartu, pe langa Victor Piturca pot sa spun ca este unul dintre mentorii mei si cred ca era normal pana la urma sa fie antrenor si la Steaua, a facut foarte multe lucuri bune, are experienta, antrenor cu mana de fier ca sa spun asa si cred ca era si timpul lui "

Mesajul lui Mirel Radoi  pentru stelisti:


"Indiferent care va fi situatia jucatorii sunt cei mai importanti pioni si ei trebuie sa dea dovada de orgoliu sa stranga randurile pentru ca au nevoie de rezultate. Nu s-a terminat campionatul si nici lumea la acest esec, trebuie sa dea dovada de maturitate !"

Radoi despre plecarea lui MM de la Steaua:

"Plecarea lui MM ar fi o lovitura in plus pentru Steaua si cred ca nu s-ar proceda corect."
Radoi despre gestul stelistilor de a ingenunchia:
"Bravo lor!  Nu intotdeauna sa fii umil este un lucru prostesc! Bravo lor, dau dovada de importanta in fata suporterilor si cred ca numai asa ii pot aduce la stadion!"

Radoi despre Bicfalvi capitan la Steaua:

"Cred ca depinde de caracterul fiecaruia . Daca il responsabilizeaza mai mult banderola, cred eu ca sa impui pe cineva capitan nu e cea mai buna solutie. Acest capitan trebuie sa se impuna singur. Si nu asa cum era acum 20 - 30 de ani prin forta sau injuraturi, ci  prin respect si prin dovada lui de a se impune in teren.

Radoi despre impunerea lui Gigi la echipa:


"Va fi dificil pentru cineva sa-ti impuna atatia jucatori. Nu stiu daca sunt 7 dintre cei mai buni jucatori probabil ca nu ai cum sa joci fara ei, poate a spus si la nervi ,stiti cum e nasul meu spune mai multe lucruri!"

Radoi despre revenirea la Steaua:

"Jucand atatia ani la aceasta echipa si fiind suporter, chiar daca nu mai sunt implicat direct imi trec si asemenea lucruri prin cap, dar nu e usor de luat aceasta decizie!" 

Steaua 0-3 F.C. Brasov. Lacatus a demisionat. Cartu numit antrenor al Stelei

Ne-a ciuruit
Intr-un scurt articol incercam sa cuprindem toate trei temele expuse in titlul de mai sus. Incepem cu primul: Steaua 0-3 F.C. Brasov. Poate fi descris foarte usor: DEZASTRU. UMILINTA. RUSINE. Trei termeni ideali care denumesc exact ce a trait Steaua aseara.

Totusi la final au ingenunchiat in fata suporterilor... Dar stati. Cel din spate care sta IN PICIOARE are o fata cunoscuta... Cred ca l-am vazut in club noaptea trecuta. A ia uite! Are si o banderola de capitan, i-o fi furat-o lui Radoi?!
In ciuda faptului ca Steaua a fost prezenta in teren in cea mai buna formatie pe care o putea alege probabil(cu exceptia ca Gardos ar fi trebuit introdus), jucatorii au aratat ca niste "cetateni turmentati" din operele lui Caragiale, pe care mai de graba i-am fi luat in ras decat sa le aclamam numele in urma fazelor reusite.


Ca urmare a jocului mizerabil prestat de Stelisti, Lacatus a demisionat, fiind indreptatit sa faca acest lucru. Dupa finalul partidei dupa cum s-a spus si la sfarsitul meciului transmis pe site-ul nostru, Becali a iesit in presa(unde alt undeva decat la prost.ro, scuzati sport.ro), unde a inceput, sa declare ca Dica si Burdujan nu mai au ce cauta in echipa si a mai precizat, facand sa se inteleaga indirect, ca el va prounci cine joaca si cine nu. Deci probabil iar ne vom chinui sa prindem locurile de Europa League in ultimele etape.

Astazi, Becali si-a inceput dicatura numindu-l pe Sorin Cartu antrenor al echipei. Singurul lucru pozitiv pe care il vad in aceasta numire a lui Cartu pe banca Stelei, este ca probabil va reusi sa mai micsoreze perioadele petrecute de Stelisti in cluburi(probabil de striptease), discoteci, etc.
Totusi ii uram lui Cartu bafta si speram ca va reusi sa salveze Steaua din situatia de criza in care se afla.

Procedee din acestea sa ii aplice si lui Tanase
P.S. Am o presimtire ca maine in CANCAN! sau LIBERTATEA! v-a fi un articol cu titlul: "Tanase in club inainte de dezastrul de pe Ghencea cu FC Brasov" :)
Asa va arata si dupa ultimul meci din retur ?

Multumim din toata inima Marius Lacatus!

Echipa noastra tine neaparat sa ii multumeasca pentru tot ceea ce a facut in perioada antrenat Steaua. Suntem constienti de presiunea asupra careia "Laca" a fost supus si mai stim ca nu putea obtine mai mult, avand la dispozitie un lot de afemeiati petrecareti care nu au reusit sa inteleaga ce inseamna sa joci pentru Steaua Bucuresti, sa joci pentru o fosta castigatoare a Ligii Campionilor, pentru un nume sonor in intrega lume.


Multumim "Fiarei" ca a reusit sa reziste aceasta perioada si ca si-a sacrificat sanatatea si nu numai pentru clubul care va ramane mereu in inima sa: STEAUA BUCRESTI