STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

miercuri, 27 iulie 2011

Schimbări mari la Liverpool

Echipa care a termiant sezonul trecut pe un jenant loc 6 are planuri mari pentru acest sezon, Kenny Dalglish având în minte o schimbare totală a lotului. Astfel pe lângă cei trei jucători veniţi - Stewart Downing, John Henderson şi Charlie Adam - Liverpool este pregătită să se despartă de alţi 10 jucători importanţi: Lucas Leiva, Alberto Aquilani, Christian Poulsen, Joe Cole, Maxi Rodriguez, Milan Jovanovic, David N'gog, Phillip Degen, Emiliano Insua şi chiar Raul Meireles. Iată cum ar putea arăta Liverpool în noul sezon:

La final, iată o fază comică pentru mine, tragică pentru alÅ£ii reuÅŸită de Mario Balotelli în turneul lui Manchester City din America: 

CE U19: România - Irlanda 0-0


În urma scorului alb de aseară, naţionala României a ratat calificarea în semifinalele CE U19. Meciul a fost condus de "tricolori" o mare parte din timp, însă lipsa de eficienţă de o parte şi de alta a făcut ca scorul să rămână 0-0. Astfel, iată cum arată clasamentul final al grupei A:
  1. Cehia - 9 pct. 
  2. Irlanda - 4 pct.
  3. Grecia - 3 pct. 
  4. România - 1 pct.                                             
Cehia şi Irlanda sunt astfel echipele calificate în semifinale. În cealaltă grupă, situaţia este mai strânsă. În meciurile de aseară Serbia a remizat cu Belgia, scor 1-1, iar Spania, deja calificată, a pierdut surprinzător cu Turcia, scor 0-3. Astfel Turica şi Serbia au ajuns la egalitate de puncte, însă departajarea se face în funcţie de rezultatele directe, unde sârbii deţin avantajul. Iată, deci, clasamentul final al grupei B:
  1. Spania - 6 pct. 
  2. Serbia - 4 pct. 
  3. Turcia - 4 pct. 
  4. Belgia - 2 pct. 
Se cunosc deja echipele ce se vor înfrunta în semifinale, care vor avea loc pe 29 iulie la Mogoşoaia, respectiv Chiajna:

Semifinala 1: Cehia - Serbia               Semifinala 2: Spania - Irlanda

În acest moment Spania este favorită la câştigarea trofeului.