STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 11 august 2011

Mutu şi Tamaş baieţi de gaşcă

Dragi prieteni,
Imediat după încheierea partidei de verificare extrem de importante, pe care România a disputat-o în compania selecţionatei statului San Marino, echipa www.ros-albastrii.tk a reuşit să obţină niste poze în exclusivitate, cu doi jucători care au făcut parte din lotul convocat iniţial pentru acest meci.
Mai întâi vreau să vă avertizez ca acestea vă pot spulbera sperante, vise, vă pot schiba idolii; nu se recomandă a se privi de către cardiaci.
Dar să revenim la subiect, după cum aţi citit probabil în presa Româneasca, Mutu şi Tamaş au fost prinşi consumând bauturi alcoolice, într-una din pauzele date de 3.14ţurca. Noi am găsit nişte fotografii care demonstrează asta, ba chiar unul din fotbalişti a încercat să facă o "cucerire".
Iată imaginile:
Mutule, ce-ţi mai place băutura!
În prima fotografie, Adrian Mutu, este surprins cu o sticlă de băutura, zâmbind copios barmanului de la pub-ul în care se afla. Mai mult, se pare că Mutu, a luat câteva sticle de whysky şi la hotel, unde ulterior le-ar fi consumat alături de colegul său de camera.

Tamaş flirtând copios cu una din chelneriţele pub-ului
Complicele lui Mutu, adica Gabi Tamaş a fost prins şi el cu o sticlă de băutură in mâna, însa la el, gravitatea faptei este mai ridicată, deoarece a fost prins încercând să cucereasca o tânăra care servea la mesele pub-ului în care "vedetele" au băut.

P.S. Pozele ÅŸi textul de mai sus sunt un pamflet ÅŸi trebuiesc tratate ca atare.

Şi acum să revenim la lucruri serioase. Sper ca TOŢI jucatorii care sunt în vederile echipei nationale să folosească un comportament 100% sportiv şi să nu mai calce strâmb mereu când avem nevoie de linişte.
În final vă mai las cu două poze gasite la un "sărci" rapid pe Google.
Asta se pare că este cea mai gravă stare în care a fost surprins Tamaş
Sper că Mutu nu va ajunge aşa, după ce va ieşi la pensie...

Suntem oficial penibili...

De ce? Ei bine, pentru că am bătut pe San Marino în deplasare cu 1-0. "Åži ce? Nu e tot victorie?", aÅ£i fi tentaÅ£i să spuneÅ£i. Ba da, aveÅ£i dreptate. ÃŽn fond cam asta a fost diferenÅ£a dintre noi ÅŸi ei aseară. Noi - cu o echipă plină de "vedete" create doar de presă, din fotbaliÅŸti de meserie, plătiÅ£i pe lună cu cât câştigă un jucător amator de-al lor într-un an la ghiÅŸeul unde lucrează zilnic.Noi - cu cantonamente grele la activ, ei - cu o zi liberă de la serviciu ca să joace meciul ÅŸi un antrenament cu o zi înainte de la 18.30, când s-au întors ÅŸi ei săracii de la muncă. TotuÅŸi, diferenÅ£a a fost de un gol... 
Dar mai puÅ£in contează meciul, când TamaÅŸ ÅŸi Mutu merg la un ÅŸpriÅ£ cu două zile înainte de meci. Ce să le faci? Sunt ÅŸi ei băieÅ£i mari acu', nu-ÅŸi mai permit să stea cu tinereii să-i încurajeze când o dau peste gard ÅŸi să le zică "nu-i nimic!". Se duc ÅŸi ei ca băieÅ£ii la o terasă, mai stau, mai discută ÅŸi ei, că doar nu s-au mai văzut demult. Nea PiÅ£i ăsta îi cam încurcă cu cantonamentul lui, dar merge. "Lasă, bă, că nu se poate fără noi", gândesc ei. Åži cam au dreptate, Nea PiÅ£i e băiat de gaÅŸcă nu zice nimic. Dar presa nu stă degeaba. Află pe sursele lor bine-informate de mica escapadă a vedetelor ÅŸi acu'-i beleaua. Nea PiÅ£i nu are ce să mai facă. ÃŽi exclude din lot permanent pe amândoi, că doar nu era să vină ÅŸi să spună că a făcut el o înÅ£elegere ÅŸi că nu-i nimic, au băut ÅŸi ei săracii un pahar de vin ÅŸi au întârziat vreo oră. Nu, PiÅ£i e hotărât. Sincer să fiu, îl înÅ£eleg. 
Dacă putem fără Mutu? Sincer, cred că e la fel ÅŸi cu el ÅŸi fără el. La fel de slab jucăm, aceeaÅŸi ineficienţă ÅŸi lipsă de imaginaÅ£ie avem. AceeaÅŸi lipsă de talente, ce să mai... 
Aseară nu am arătat nimic extraordinar, am ratat mult, dar primul ÅŸut pe poartă l-am avut în repriza a doua abia, ÅŸi tot atunci am marcat ÅŸi unicul gol, prin Herea, în minutul 72. 
Mai bine că n-am jucat cu Argentina, ne făceam mai rău re râs... 

La Liga arde

Chiar înainte de finala Cupei Spaniei ce urmează să se dispute duminică pe stadionul Santiago Bernabeu, din Madrid, alte mişcări mai mult decât interesante s-au produs in peninsula Iberica.
După părerea mea, cea mai importantă mutare este cea a lui Arda Turan, care tocmai a semnat un contract cu Atletico Madrid. Idolul tribunelor, în perioada în care a evoluat la Istambul, Arda se poate integra foarte bine, gratie caracter-ului lui foarte puternic dar şi graţie fizicului.
De-abia acum începe greul pentru Turan, La Liga fiind primul campionat major  Ã®n care evolueaza

O altă "bombă" este şi aducerea lui Piotr Trochowski la Sevilla, in urma expirarii vechii sale întelegeri cu HSV. Probabil, acesta, dar şi Caceres trebuie să compenseze pierderea a doi jucători(Diego Capel - Sporting Lisabona, Didier Zokora - Trabzbonspor) cu importanţă majora in echipa Sevilliei, sezonul trecut.
Şi Real Zaragroza a cheltuit foarte bani importanţi, pentru o echipa Spaniola, pe transferuri. Pierderile lui Gabi(plecat la Atletico Madrid) şi Herrera(plecat la Atletic Bilbao), sunt compensate de venirile lui Juan Carloz Perez(Castilla) şi Roberto Jimenez(Benfica Lisabona).
Trochowski speră să nu piardă naţionala odată cu transferul la Sevilla

Neobservată nu rămâne nici nou-promovata Granada, care probabil cu eforturi financiare supra-omeneşti a reuşit sa aducă jucători de peste 2 milioane de euro, cel mai important nume nou fiind Yohan Mollo de la Monaco. Tânărul de 22 de ani are 6 selecţii în naţionala U21 a Franţei şi sezonul trecut a fost împrumutat la Caen, unde a jucat 39 de meciuri, a marcat 4 goluri şi a dat 2 pase decisive.
Yohan este noul idol al faniilor echipei din Granada

Totuşi sa revenim puţin cu picioarele pe pământ şi să ne gândim ca duminica vom avea de vizionat un nou spectacol, o nouă seară magica, o nouă bijuterie, un nou EL CLASICO, in Super Cupa Spaniei.