STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 12 februarie 2011

Solutii pentru Steaua - PARTEA I. ARTICOL INCENDIAR!

Dupa cum bine stiti, Lucian Burdujan este ultimul transfer al Stelei din aceasta iarna. Am spus in nenumarate randuri ca echipa site-ului nostru nu se impaca tocmai bine cu sosirea lui, pentru ca pur si simplu, nu are nici jumatate din valoarea lui Stancu.
Astfel ne-am decis, sa aratam cititorilor nostri ce am fi putut cumpara, daca Burdujan nu venea, o lista de atacanti si "playmakeri" la preturi "convenabile" pentru Steaua.

Incepem cu Zajko Zeba, jucatorul lui FK Zeljeznicar Sarajevo in acest tur al campionatului Bosniac. Are 8 goluri, si 7 pase de gol in 14 partide. Acum are 27 de ani, in trecut evoluand si la NK Maribor sau Alania Vladikavkaz si jucand 5 meciuri in nationala Bosniei. Este cotat la 650.000 de euro de site-ul transfermarkt.de












Urmatorul jucator este Darvydas Sernas, care pana acum a reusit sa bifeze  20 de selectii in nationala Lithuaniei, pentru care a marcat si 3 goluri. In prezent evolueaza la Widzew Lodz pentru care a marcat 7 goluri si a dat 5 pase de gol in 15 meciuri. El este considerat un adevarat idol de catre fanii echipei la care activeaza. Este cotat la 600.000 de euro iar in trecut a jucat si echipa rusa Spartak Nalchik. 



Tavares este capitanul Brazilian al echipei slovene NK Maribor. Fiind cotat la 1.000.000, el are 26 de ani si in acest sezon a marcat 9 goluri si a dat 9 pase decisive in 17 meciuri. In trecut a mai evoluat la International Porto Alegre, Gremio si Apoel Nicosia.

Miljan Mrdakovic are 28 de ani, joaca la echipa cipriota, Apollon Limassol, pentru care in acest sezon a marcat 12 goluri in 19 partide. Are doua selectii in nationala serbiei si in trecut a mai evoluat la echipa cunoscute ca: Partizan Belgrad, RSC Anderlecht, KAA Gent, Metalist Kharkiv. Este cotat la 450.000 euro.




Deniss Rakels este un tanar atacant de 18 ani care evolueaza deja in nationala mare a Letoniei. Tocmai a fost transferat de polonezii de la Zaglebie Lubin dar ar putea fi o solutie pentru Steaua in vara. In prezent este cotat la 475.000 de euro dar multi spun ca valoarea lui ar putea creste enorm in urmatorii ani. 

Giuseppe Rossini este un atacant Italian, care insa are si cetatenie belgiana, el evoluand la nivelul  U21 in 9 meciuri inscriind 4 goluri. Acum este cotat la 850.000 de euro si este vanat de mai multe cluburi europene. In acest sezon a marcat 8 goluri pentru echipa sa, KV Kortrijk, reusind si 5 pase de gol. 


Elias, este un atacant de 26 de ani care evolueaza la Al Ain din Emiratele Arabe Unite, unde s-a transferat in aceasta iarna de la Atlético Clube Goianiense din Brazilia. In turul campionatului brazilian a marcat 12 goluri in 26 de partide, dand si 7 pase decisive. Este cotat la 800.000 si ar fi putut fi o solutie pentru Steaua inainte de plecarea in Emirate.



27 de meciuri -10 goluri - 2 pase de gol. Acestea sunt cifrele lui Wesley, proaspatul transfer al lui Clube Atlético Mineiro, fiind adus de la Gremio in aceasta iarna. Are 29 de ani insa nu si-a spus inca ultimul cuvant in fotbal. 








Aceasta este lista cu jucatorii pe care Steaua ii poate achizitiona si o sa o mai completam cu alte nume in zilele urmatoare.