STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 28 iunie 2011

Steaua a încheiat primul stagiu din Austria cu un egal, 1-1 cu Fortuna Dusseldorf

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, a doua partidă de verificare din cadrul turneului austriac. Adversara roÅŸ-albaÅŸtrilor a fost Fortuna Dusseldorf, locul 7 în ultima ediÅ£ie a ligii secunde din Germania. 


După victoria în faÅ£a campioanei Gerorgiei,Zestafoni, steliÅŸtii au făcut un nou meci bun, decis pînă la urmă de două goluri marcate din penalty. Tănase a înscris pentru Steaua în prima repriză, după ce Nicoliţă obÅ£inunse lovitura de pedeapsă, în timp ce nemÅ£ii au egalat pe finalul partidei, după o neglijenţă a lui ToÅŸca.Cel mai periculos jucător al nemÅ£ilor a fost argentinianul Grimaldi, care a trecut de două ori pe lîngă gol în finalul meciului. Echipa de start a SteleiTătăruÅŸanu - Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Tănase - BilaÅŸco, TatuAcesta a fost ultimul meci de pregătire al steliÅŸtilor din primul stagiu de pregătire din Austria. DelegaÅ£ia roÅŸ-albaÅŸtrilor va reveni în Å£ară pe  30 iunie.

sursa: www.gsp.ro

PE RADIO ROS-ALBASTRII

Emisiunea "Saptamana de fotbal" de la ora 19:00 cu Andrei Angelescu si invitatul sau permantent Tudor Gheorghiu!

Pana atunci muzica buna ;)


LA MULTI ANI Bogdan Stancu!

Astazi, 28 iunie 2011 atacantul Galatei, Bogdan Stancu, implineste 24 ani de ani. Cu aceasta ocazie echipa blogului nostru ii ureaza sanatate si cat mai multe succese pe plan fotbalistic. Speram ca intr-un viitor (apropiat) "Motanul" va reveni la echipa care l-a consacrat, Steaua Bucuresti, dar pana atunci ii uram sa aiba cat mai multe rezultate cu actuala sa echipa. Inca o data: LA MULTI ANI BOGDAN STANCU!