STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 19 ianuarie 2012

Analiza amanuntita FC TWENTE

wikipedia.org
Prima adversara a Stelei, din Europa League, din fazele eliminatorii Europa League de dupa faza grupelor este gruparea olandeza: FC Twente Enschede.
Vedere exterioara De Graolsch Veste Enschede(wikipedia.org)
Twente isi desfasoara activitatea pe stadionul De Grolsch Veste Enschede care are o capacitate de 30.000 de locuri. Echipa din Enschede este una din cele mai titrate din Olanda, in ultimii ani castigand o multime de suporteri. Steaua a mai intalnit Twente in 2009, cand in grupa de Europa League i-a intalnit pe olandezi dar si pe Fenerbahce si Sheriff Tirspol. Atunci Steaua a remizat de 2 ori cu "Rosii": 0-0 in Olanda si 1-1 pe Ghencea.
In prezent viitoarea adversara a Stelei este antrenata de Steve McClaren, care a semnat cu echipa din Enschede la inceputul anului acesta, dupa ce fostul antrenor Co Adriaanse a parasit echipa infintata in anul 1965.
fifa.com
In prezent Twente are o echipa mai tanara decat a Stelei, cel mai varstinc jucator fiind portarul Sander Boschkler, in varsta de 41 de ani.
Cel mai bine cotat jucator din echipa olandezilor este fundasul central Douglas, adus in Enschede in 2007, insa cel mai cunoscut este probabil Marc Janko, austriacul care in prezent este membru de baza in nationala tarii sale.
In prezent Twente ocupa locul 3, aflandu-se la 5 puncte de liderul AZ. In tur a primit 18 goluri, marcand 43. Janko a fost principalul marcator.
fifa.com
Clar este ca in turul de campionat Twente a abordat un sistem cu doua taisiuri 4-2-3-1,  cu 4 fundasi, doi inchizatori in fata carora se afla 3 mijlocasi, 2 cu reale sarcini ofensive si un atacant(in majoritatea meciurilor). Insa acest sistem poate fi perceput si ca un 4-3-3 ceva mai defensiv.
In urma unei analize amanuntite a tuturor partidelor din turul acestui campionat, dar si din meciurile europene suntem indreptatiti ca Twente va juca cu Steaua un sistem 4-3-3 in care obiectivul principal va fi marcarea a cel putin un gol, mentalitate care il definiste pe McClaren.
Iata aici o echipa creeata cu ajutorul graficii electornice:
In echipa de mai sus portarul este titularul incontestabil Mihailov dupa care o linie de fund formata din Rosales-Douglas-Wisgerhof-Tiendalli. Aproape sigur asa se va apara Twente, in fata fundasilor, afaldu-se Brama, inchizator si in fata lui Chadi si Landzaat. Trio-ul ofensiv este format din tanarul John si Emir Bajrami ca extreme si singurul atacant de careu: Luuk De Jong. De sigur in ofensiva situatia poate sta si altfel, Janko putand fi introdus oricand si De Jong retras pentru a forma alaturi de John si Bajrami o linie de sprijin pentru austriac.
Cam asta este analiza lui Twente. In continuare va lasam cu cateva faza ale lui Twente din 2011.




Am atins cota 100.000

Astazi echipa site-ului nostru poate anunta cu mandrie ca Ros Albastrii a depasit 100.000 de vizite si a strans aproape 24.000 de vizitatori unici in putin mai mult de un an de activitate.
Multumim cititorilor si speram sa ne sustina in continuare!