STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 26 iulie 2011

Amicalul anului, anulat

Amicalul programat pe 10 august dintre România şi Argentina a fost anulat de Federaţia Argentiniană de Fotbal, din cauza demisiei lui Sergio Batista de la cârma naţionalei. Un comunicat apărut pe site-ul federaţiei spune că meciul amical a fost anulat, însă Mircea Sandu aşteaptă un răspuns oficial la scrisoarea trimisă omologului său argentinian. Tot Mircea Sandu a declarat că, în cazul în care meciul nu se va juca, există două variante: inaugurarea să aibă loc la meciul cu Franţa, din preliminariile EURO 2012 sau să se joace un amical cu o altă echipă. Cel mai vehiculat nume a fost cel al Portugaliei, însă situaţia este dificilă şi în acest caz. Portugalia ar trebui să-şi anuleze amicalul cu Luxemburg din 10 august pentru a veni la Bucureşti, lucru ce pare foarte puţin plauzibil. În orice caz, fanii nu trebuie să se supere. Biletele achiziţionate vor fi mutate la meciul cu Franţa, în cazul în care nu se va mai desfăşura o acţiune pe data de 10 august.

E oficial: Bourceanu şi Nikolic, jucătorii Stelei


Telenovela pentru transferul celor doi jucători de la Poli TimiÅŸoara s-a încheiat cu succes pentru Steaua. Nikolic semnează astăzi contractul ÅŸi va juca în acest sezon sub formă de împrumut, având o opÅ£iune de cumpărare pentru sezonul viitor de 750.000 €. Alex Bourceanu s-a înÅ£eles cu gruparea roÅŸ-albastră pe 3 ani ÅŸi va face azi, ca ÅŸi Nikolic, primul antrenament cu Steaua. Cei doi jucători pot debuta chiar etapa următoare, împotriva lui CS Mioveni, asta dacă nu vor apărea probleme la legitimare. Să sperăm că vor avea un aport imprtant la "renaÅŸterea" Stelei demult uitate... 

Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi 2-1! Surpriza etapei!

Echipa lui Vivi Răchită a reuşit să învingă campioana Oţelul la primul meci de la revenirea în Liga I. Meciul a fost unul nebun, cu răsturnări de situaţie şi eliminări. Opriţa a reuşit ambele goluri pentru "lupii galbeni", lucru care mă pune pe gânduri - să vezi un fost atacant al Stelei ajuns la 30 de ani într-o formă de zile mari, iar de partea cealaltă actualii atacanţi "tineri şi proaspeţi" din Ghencea, dând impresia că n-au jucat fotbal decât cel mult sâmbăta cu băieţii în parc, e cel puţin trist... Iată un rezumat video al meciului: