STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 26 mai 2011

C.E. U19 - 2011







Golden Series
Campionatul European U19
Episodul 13

4 partide importante se desfasoara azi in cadrul Elite Round-ului al C.E. U19. Iat-o pe prima dintre ele:


Belgia3-2Croatia
Arbitru: Vladimir Kazmenko (RUS) – Stadion: Laco, Novigrad (CRO)
Marcatori: Lestienne 23'; RykÑ… 57'; Hazard 88' / Blažević 28'; Mić 87'
Belgia principala favorita la calificare

Dupa victoria de astazi, Belgia isi pastreaza pozitia de lider in grupa 1 a Elite Round-ului si este cotata ca principala favorita sa se califice, urmaritoarele Croatia si Portugalia fiind cu 3 puncte in spate. Meciul a avut un decurs normal scorul evoluand de la 1-0 pentru Belgia, la 1-1 pentru ca apoi Belgienii sa preia din nou conducerea scorului dupa reusita lui Rykx. In minutul 87' nebunia a fost dezlantuita dupa golul nesperat al lui Mic; insa Croatii s-au bucurat prea devreme si Hazard a obitnut victoria pentru echipa sa cu un gol in 88'. Una peste alta, meciul a fost echilibrat, usor condus de Croati, insa atacul naucitor al Belgiei cu 3 suturi pe poarta si 3 goluri a fost fatal.

NU RATATI MAINE: PREZENTAREA MECIURILOR PORTUGALIA - ESTONIA; UCRAINA - IRLANDA; ITALIA - POLONIA

Program Steaua

FC Steaua Bucuresti anunta programul pentru perioada urmatoare:





  • 26 Mai - 15 Iunie vacanta (cu exceptia jucatorilor care participa la actiunile echipei nationale)

  • 16 Iunie vizita medicala

  • 17 Iunie - 28 Iunie stagiu de pregatire Bad Gastein (Austria)

  • 29 Iunie - 30 Iunie antrenamente la Stadionul Ghencea

  •  1 Iulie - 14 Iulie cel de-al doilea stagiu de pregatire regiunea Carten, localitatea Velden am worthersee (Austria)

    Sursa: www.fcsb.ro
  • El e noul jucator al Stelei

    Leandro Tatu este din aceasta dimineata jucatorul Stelei.


    Tatu, 29 de ani, este un atacant puternic care a evoluat in ultimul sezon la Beira Mar, din prima liga portugheza.
    sursa: www.fcsb.ro

    Site-ul www.ros-albastrii.tk ii ureaza bun venit si ii doreste mult succes sub culorile ros albastre!

    Steaua a luat Cupa!

    Victorie!! In sfarsit un trofeu ajunge in Ghencea! In sfarsit binele invinge intr-un derby Steaua-Dinamo! Nu am prea multe de spus, asa ca o sa incep direct. Steaua a castigat trofeul dupa un joc clar peste cel al lui Dinamo, in ciuda arbitrajului execrabil al lui Marius Avram-aici vreau sa punctez: greselile au fost de ambele parti; in prima repriza i-a refuzat Stelei un penalty clar la Nicolita si nu l-a eliminat pentru faulturi repetate pe Moti, chiar si lovitura libera din care Torje a egalat a fost data in urma unei simulari. Sigur ca si in repriza a doua au existat mari greseli. E posibil ca hentul lui Emeghara din ultimul minut sa fi existat, insa nu cred ca exista arbitru in lumea asta care sa fi dat penalty in situatia aia. Per total Steaua a fost mai buna. A avut mai multe ocazii, a condus autoritar meciul in prima repriza si a marcat printr-o bijuterie, un gol absolut fenomenal, de geniu al lui Dica. De laudat sunt galeriile, amblele, chiar daca au existat incidente, au pus suflet si si-au incurajat favoritii ca in vremurile bune. Meciul a avut un ritm neasteptat de bun. Totul a fost minunat, un adevarat derby Steaua-Dinamo. Acum ramane sa vedem decizia finala a lui Olaroiu, dar se pare ca nu va mai ramane la Steaua din urmatorul sezon. Dumnezeu sa-i de sanantate, ii multumim pentru tot ce a facut pentru Steaua! Cam asta a fost. Sa speram ca incurajati de acest trofeu, vom reusi un sezon foarte bun la anul.
    FORZA STEAUA!

    Barboianu ii blesteama pe stelisti in frunte cu Meme!

    "Trebuie sa imi revin ca daca stau suparat imi fac mai mult rau. Timpul inapoi nu pot sa il dau. Nu ma gandeam vreodata ca o sa trec prin asa ceva pentru ca nu stiam cum e sa iti dai un autogol mai ales intr-un asemenea meci. 
    Ce nu te doboara te face mai puternic! Sper sa ma faca mai puternic. Colegii au fost extraordinari, si antrenorii, si domnul Badea, Borcea, Savulescu....
    MM si alti jucatori, scandau numele ironic la final si imi multumeau. E un Dumnezeu sus si cand le va fi lumea mai draga ii va lovi!
    Ce sa zica si Mititelu, care s-a apucat sa ii dea sms lui Becali?! Imi doresc sa raman la Dinamo si sa razbun esecul asta!
    Inainte de meci am avut o dorinta...Poate nici cel mai mare dinamovist n-a avut dorinta de a castiga cum am avut eu aseara

    In legatura cu Craiova, nu vreau sa ma intorc si sa joc in divizia B... Asta o stie si Mititelu si toata lumea. Mai ales ca am auzit ca sunt discutii sa ma intorc la Craiova si apoi sa ma duc la Steaua. Asta niciodata!", a spus Barboianu. 
    sursa: www.sport.ro
    Dupa parerea noastra, Barboianu nu este in masura sa discute despre cum merita Stelistii si MM sa fie pedepsiti, tinand cont ca el si-a ingropat echipa care l-a crescut cu sange rece, impreuna cu Valerica Gaman. Cel putin Gaman nu a mai declarat nimic de ceva vreme.
    Cu tot respectul noi speram ca Barboianu sa ajunga la Craiova de la anul si sa moara rezerva in Liga a-II-a.

    Steaua 2-1 Dinamo in poze






















    sursa foto: www.sport.ro