STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 6 septembrie 2011

60.000

La ora la care scriu postarea, blogul nostru are în total 60.345 de vizitatori. Peste 60.000 de oameni care au intrat în tot acest timp de când fiinţăm pe umilul nostru domeniu de internet. Şi pentru asta le mulţumim. Dar de ce să vorbesc despre ei la persoana a treia?! VĂ mulţumim! Nimic nu ne face mai fericiţi şi nu ne dă mai multă satisfacţie să continuăm decât să vedem că există oameni interesaţi de ce scriem aici. Sperăm să ne urmăriţi în continuare, încă o dată vă spunem din toată inima MULŢUMIM!

HAI ROMÂNIA!

Mai sunt câteva ore până la startul meciului decisiv pentru "tricolori" în această campanie de calificare pentru Europeanul din 2012. Toată lumea spune că victoria e singura opţiune pentru jucătorii lui Piţurcă. Şi aşa şi este. Orice rezultat în afară de victorie ne mai dă foarte puţine şanse de a spera la calificare şi doar o conjuctură ireal de favorabilă nouă ne-ar putea duce la turneul final. Ne bazăm pe inteligenţa lui Piţurcă, pe organizarea echipei, pe un dram de noroc, de ce nu, şi mai ales pe cei 50.000 de oameni care vor veni să-i încurajeze pe "băieţii". O presiune teribilă, pusă pe jucătorii ambelor echipe, sperăm doar că francezii vor fi cei care vor claca.
Mai multe nu sunt de spus. Nu putem decât să aşteptăm cu nerăbdare momentul începerii partidei. Până atunci, vă oferim echipele probabile: