STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 28 octombrie 2010

Pantelis Kapetanos

Pantelis Kapetanos este un atacant grec care face parte din lotul actual al echipei Steaua Bucuresti.


Pantelis Kapetanos
Pantelis Kapetanos.jpg
Informații personale
Nume completPantelis Kapetanos
Data naÈ™terii8 iunie 1983 (27 de ani)
Locul naÈ™terii   Ptolemaida, Grecia
ÃŽnălÈ›ime1,90 m
Greutate82 kg
PostAtacant
Informații despre echipă
Echipa actuală600px Strisce rosso blu con stella gialla.png Steaua BucureÈ™ti
Număr9
Echipe1
AniEchipăAp (Gol)*
2000-2002
2002-2005
2006-2008
2008-
600px Bianco e Rosso.png Kozani F.C.
600px Blu e Bianco.png Iraklis Salonic
600px Giallo con aquila bicefala nera.svg AEK Atena
600px Strisce rosso blu con stella gialla.png Steaua BucureÈ™ti
32 (7)
75 (10)
28 (5)
57 (27)   
Națională2
2010-Flag of Greece.svg Grecia(0)
1 ApariÈ›ii È™i goluri pentru echipa de club
în cadrul campionatului național
până la data de 2 octombrie 2010.
2 SelecÈ›ii la naÈ›ională È™i goluri
până la data de 12 iunie 2010.
* Apariții (Goluri)

Carieră



AEK Atena

În momentul aducerii lui Kapetanos de la Iraklis, el a fost privit ca o vedetă de către suporterii formaţiei din capitala Greciei.
A evoluat două sezoane la AEK, iar momentul de glorie maximă al lui Pantelis a fost golul marcat cu capul pe terenul formaÈ›iei scoÈ›iene Hearts, contribuind la calificarea echipei elene în grupele Champions League.
ÃŽn ultimul sezon jucat la AEK, nu a evoluat decât pentru 63 de minute, fără a înscrie vreun gol.



Steaua BucureÅŸti


Pe data de 8 iulie 2008, Pantelis Kapetanos s-a alăturat echipei conduse de Marius LăcătuÅŸ, fiind liber de contract. Jucătorul a semnat o înÈ›elegere pe un singur sezon cu roÈ™-albaÈ™trii, cu opÈ›iune de prelungire pe încă doi ani.
El a numit transferul la Steaua "cel mai bun moment din cariera sa".
Primul său meci în Liga 1 a fost înfrângerea Stelei împotriva celor de la FC Vaslui, în prima etapă a ediÅ£iei 2008-2009 din Liga 1. Primul meci pentru Steaua în Liga Campionilor a fost tot o înfrângere pentru Steaua, împotriva germanilor de la Bayern Munchen.
A marcat primul său gol pentru Steaua în meciul câştigat de roÅŸ-albaÅŸtri la ConstanÅ£a cu 4-1, meci în care a obÅ£inut ÅŸi o lovitură de la unsprezece metri, transformată de Janos Szekely.
ÃŽn etapa următoare, Janos Szekely i-a întors serviciul, centrându-i grecului la ultimul gol marcat de Steaua Ã®n poarta celor de la Gaz Metan MediaÅŸ, într-o altă victorie obÅ£inută la scor.
ÃŽn meciul cu CS Otopeni, de pe teren propriu, a reuÅŸit să marcheze golul egalării Stelei, în ultimul minut de joc, după o centrare venită de la Dorin Goian.
Odată cu schimbarea lui Marius LăcătuÅŸ cu Dorinel Munteanu, Kapetanos a devenit titular în echipa Stelei, iar în marele derby cu Dinamo a reuÅŸit să deschidă scorul, într-un meci disputat chiar în Åžtefan cel Mare. A mai ratat o mare ocazie de gol, trimiţând mingea în bară, însă până la urmă Dinamo a egalat.

Imagini senzationale

Ca o continuare a articolului de azi despre Edi Iordanescu, va oferim doua poze de cand acesta avea 3 ani, in anul 1981, in una dintre ele aparand si cu tatal lui Anghel si sotia acestuia, in timp ce in cealalta este insotit doar de fostul selectioner al Romaniei.


Widget nou

Incepand cu ziua de azi puteti sa va introduceti adresa de email in caseta din stanga paginii(Email subscription box) si astfel, ca sa nu mai fiti obligati sa intrati tot timpul pentru a vedea cand postam ceva nou, veti primi un email in care vi se spune daca un articol este publicat!


Multumim ca ne urmariti!

Eduard Iordanescu


Edi Iordanescu este secundul lui Marius Lacatus la Steaua Bucuresti. Fost jucator de fotbal, Edi s-a nascut la Bucuresti pe 16 iunie 1978, fiind cel mai mare fiu al fostului mare antrenor roman Anghel Iordanescu.

Cariera de jucator 

Aventura lui Eduard a inceput in 1984, cand tatal lui il lua la fiecare meci la stadion, pe Ghencea, in ciuda varstei sale fragede. Urmarea meciurile alaturi de Alin Stoica, fiul marii legende ros-albastre, Tudorel. Ei obisnuiau sa joace in pauza meciurilor cand primeau mingiile de la jucator ca Hagi, Ladisau Boloni si Gabi Balint. Dupa ce a jucat la echipele de tineret de la Steaua, Iordanescu a fost luat la echipa mare in 1996, tot cu bunul sau prieten Alin Stoica. Apoi el si-a dat seama cat de greu e sa prinda un loc in echipa de titulari, asa ca a lasat Steaua pentru Sportul Studentesc. 
Printre altele el a jucat si la echipe romanesti ca: Unirea FocÅŸani, Rapid, Petrolul PloieÅŸti si FC Vaslui, dar si in Grecia si Cipru la Panionios respectiv Alki Larnaca.

Cariera de antrenor

El s-a retras in 2004 si a inceput sa ia cursuri de antrenorat in Italia, Spania si Anglia pentru a se specializa. Dupa demisia lui Ilie Dumitrescu, acesta a devenit antrenor interimar, conducand Steaua doar intr-un singur meci in Cupa Romaniei, versus Gaz Metan Craiova. Cand Lacatus a fost numit principal, acesta a redevenit antrenor secund.
In cursul lui Octombrie 2010, dupa numirea sa in functie, Hagi l-a dorit pe Edi ca ajutor la Galata insa acesta a refuzat motivand ca vrea sa termine ce a inceput la Steaua. 

Reactii Steaua - Sportul

Gigi Becali: „Mi-a plăcut de Martinovici, am câştigat un fundaÅŸ dreapta că ÅŸi-aÅŸa nu aveam unul până la revenirea lui Emeghara. De Matei mi-a plăcut foarte mult, se vede că e fotbalist după cum conduce mingea. Are ÅŸi viteză ÅŸi plecare de pe loc, nu se timorează...Dar nu-l mai laud că ÅŸi-o ia în cap. Am mai zis ÅŸi de RăduÅ£, ÅŸi de alÅ£ii, ÅŸi nu a fost bine. Dar ăsta 100% va fi fotbalist, îmi pun capul pentru el”, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Patronul Stelei s-a declarat apoi satisfăcut de modul în care au abordat steliÅŸtii meciul ÅŸi a declarat că este timpul ca Steaua să obÅ£ină din nou eventul în România: „Sunt foarte mulÅ£umit de atitudinea jucătorilor, nu mă supăram pe Surdu nici dacă nu ne calificam. Avem lot numeros ÅŸi valoros ÅŸi cred că e timpul să facem din nou eventul, Steaua nu a mai făcut demult eventul”

ÃŽn final, Becali l-a „înÅ£epat” uÅŸor pe Victor PiÅ£urcă ÅŸi pe Pantelis Kapetanos, al cărui randament a scăzut vizibil în ultima vreme.

„Care e meritul lui PiÅ£urcă? GardoÅŸ, Latovlecici ÅŸi Bonfim, hai ÅŸi RăduÅ£...ăştia patru sunt jucătorii pentru care îl apreciez pe PiÅ£urcă, în rest ... Lui Kapetanos nu-i mai convine ceva, nu-l mai văd transpirat, nu mai aleargă”a încheiat Gigi Becali.


Szekely: "Sincer, ne aşteptam la o partidă grea, ei au jucat cu prima echipă. Suntem foarte bucuroşi că am câştigat, acum ne aşteaptă meci greu la Bistriţa. E atmosferă frumoasă acum la noi, sperăm să fie mereu aşa. Tătăruşanu este eroul nostru, e cel mai bun portar din România. Păcat că Becali n-a stat până la final, noi ne-am îndeplinit obiectivul. Dar şi el, ca şi noi, se aştepta să câştigăm mai uşor acest meci. Cupa e un obiectiv în acest an şi sper să luam anul acesta tot"


Lacatus: "Toate meciurile le trăiesc aşa intens, în fotbal nu îţi permiţi luxul de a sta liniştit pe bancă. Să dea Dumnezeu să am norocul ăsta să mai stau şi liniştit.

E normal ca băieţii să se bucure de o victorie muncită, după 120 de minute de efort. Merită puţină bucurie după meci, chiar dacă uneori mai sar calul.

Tătăruşanu a dovedit că la Zurich nu a fost o întâmplare că a apărat la penalty-uri.

Prima repriză a fost una destul de modestă. Din păcate, alternăm momentele bune cu cele mai puţin bune. Jucătorii care au evoluat nu au avut niciodată ocazia să joace împreună. Încercăm să scoatem maximum din fiecare competiţie.

Timpul e destul de rece, ora de disputare a jocului târzie, sper însă ca prin rezultate şi poziţia din clasament să readucem suporterii. Trebuie să facem totul pentru a câştiga Cupa, au trecut prea mulţi ani de când n-am mai reuşit.

Fiecare meci e foarte greu şi foarte important. Avem nevoie de puncte pentru a ajunge sus în clasament. Trebuie să ne facem datoria şi să obţinem maximum din fiecare partidă"