STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 5 februarie 2012

Roma 4, Inter 0

Borini, erou pe Olimpico (goal.com)
Nu degeaba a trecut Luis Enrique pe la Barcelona... A reusit la Roma sa creeze o echipa atipica pentru fotbalul italian, o formatie care trece des de la agonie la extaz. Noul antrenor a reusit sa faca o trecere spectaculoasa cu ajutorul mai multor jucatori sud-americani si chiar daca inceputul nu a fost cum s-a dorit, astazi se vad roadele. 


Pe langa scorul de proportii, jocul a mers perfect, cu o posesie de 62%, data de un mijloc foarte tehnic, inventiv, dar si corect in aparare. Chiar daca cel mai bun om al sezonului, Lamela nu a dat un randament extraordinar, veteranul Totti a inventat un calcai de senzatie la faza primului gol Gago a reusit sa iasa din pasa proasta si din anonimatul de la Real si Pjanic si-a confirmat statutul de super-fotbalist dobandit la Lyon. Interistii sunt in cadere dupa o serie lunga de partide destul de bune, iar in meciul cu AS Roma nu au resuit sa lege 2 pase, asa ca e greu de remarcat cineva. Golurile au fost marcate de Juan, Borini de doua ori si Bojan. Tot azi Milan a facut un 0-0 sec cu Napoli, dupa un joc slab, fara inventivitate, la care s-a adaugat eliminarea lui Ibrahimovici. Cu toate aste rosso-neri nu au pierdut teren in lupta cu Juventus, care a dezamagit la Siena, 0-0.Mai jos, cele 2 echipe din Roma-Inter si faza golului de 3-0.

Faza golului pleaca de la Juan si putem observa linia de 4 aparatori care este statica, nu face pasul la off-side. Borini pleaca de langa Lucio si se intalneste cu mingea trimisa de brazilian. Pe captura se remarca si cele 2 linii,ce de 3 mijlocasi si cea de 3 atacanti foarte bine asezata in teren
Roma: 24 Stekelenburg; 11 Taddei, 4 Juan,5 Heinze, 3 José Angel; 19 Gago, 16 De Rossi, 15 Pjanic; 10 Totti; 8 Lamela, 31 Borini. 
Subs: 1 Lobont, 87 Rosi, 44 Kjaer, 23 Greco, 30 Simplicio, 14 Bojan, 40 Piscitella.
Coach: Luis Enrique.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 17 Palombo, 19 Cambiasso, 20 Obi; 7 Pazzini, 22 Milito. 
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 18 Poli, 37 Faraoni, 30 Castaignos.
Coach: Claudio Ranieri.