STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Pepe Reina: O mizerie ajunsa campion mondial


Pana acum, sa zicem o luna, aveam o impresie extrem de buna legata de Pepe Reina. Mi se parea atat un sportiv de mare calitate, cat si un om demn de respect.
Parerea mi s-a schimbat din cauza multor motive care s-au succes intr-un interval de timp scurt. Gafele extrem de mari pe care le-a facut la inceputul acestui sezon, atat pentru Liverpool cat si pentru Spania in singurul meci in care a evoluat(cel cu Argenina). Deci am realizat ca Pepe nu este unul din cei mai buni portari din lume, ba chiar este departe, cu greu probabil intrand in primii 50.
Apoi pe langa multe alte "reusite" ale acestuia, a publicat o carte legata de Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. El nu a evoluat nici o secunda pentru Spania insa a primit aceeiasi tip de medalie ca David Villa sau Casillas care chiar au muncit pentru a ajunge Campioni Mondiali.
Picatura finala a fost Steaua - Liverpool unde a tras GROSOLAN de timp inca din primul minut si aproape m-a facut sa intru in teren pentru a-l buscula(de la frantuzescul busculez = a hartui :D).

PEPE REINA ESTI O MIZERIE!

CUPA ROMANIEI: Steaua vs. Baia Mare(rugby - finala)

Steaua si Baia Mare isi vor disputa Finala Cupei Romaniei duminica, incepand cu ora 16:00, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf.
Meciul va fi transmis IN DIRECT de GSP TV.
Pretul biletelor variaza intre 5 lei (Tribuna II si Peluza) si 10 lei (Tribuna I).
Steaua: 15. Florin Vlaicu, 14. Florin Ionita, 13. Ionel Cazan, 12. Robert Dascalu, 11. Daniel Nainer, 10. Danut Dumbrava (C), 9. Grigoras Diaconescu, 8. Daniel Ianus, 7. Laurentiu Melinte, 6. Viorel Lucaci, 5. Remus Necula, 4. Cornel Tatu, 3. Madalin Baraulea, 2. Bogdan Zebega, 1. Nicolae Nere
Rezerve: 16. Andrei Florescu, 17. Eduard Marinca, 18. Andrei Iliescu, 19. Marian Panzaru, 20.Cristian Cracea, 21. Stefan Patrascu, 22.Viorel Zamfir, 23.Ionel Dumitrescu
Antrenori: Marin Mot, Daniel Boldor
Baia Mare: 15. Ionut Niacsu, 14. Ionut Botezatu, 13. Csaba Gal, 12. Cristian Dinis, 11. George Catuna, 10. Ionut Dimofte, 9. Cristian Podea, 8. Constantin Ene, 7. Mihai Macovei (C), 6. Cristian Stoica, 5. Marius Danila, 4. Ionut Hristache, 3. Florin Gorun, 2. Andrei Radoi, 1. Mihai Dico
Rezerve: 16. Cristian Balan, 17. Vasile Barle, 18. Cosmin Cirtiu, 19. Marius Bejan, 20. Teodor Buzatu, 21. Vlad AIlenei, 22. Mihai Rosca, 23. Ionut Budusanu
Antrenori: Eugen Apjok, Vasile Lucaci

sursa: www.fcsteaua.ro

CFR BURIED ALIVE!

CFR si-a cam mancat-o iar... Pagina de wikipedia a echipei a fost vandalizata, de data aceasta nu de mine care am "actionat" pe pagina lui Napoli cu ceva timp in urma :).
Vedeti aici ce a fost scris pe pagina CFR-ului!
Modificarile facute la pagina sunt:
Numele CFR-ului a fost schimbat in"CFR Budapesta"
"CFR Budapesta este un club de bozgori din Ungaria, infiintat in anul 2012 in orasul BUDApesta. Echipa a castigat Ascensiunea Bozgorilor in Ungaria de 2 ori in anii 2012 si 2012.
De-a lungul istoriei a participat cel mai mult in diviziile C si D, insa a promovat in prima liga maghiara, ramanand acolo in perioada 2069-2076, cand cea mai buna performanta a fost locul 30."


SI CE-A PATIT NAPOLI:




Steaua a invins Dinamo

Grupele 94’ si 92’ au reusit sa castige ieri in fata marii rivale, Dinamo Bucuresti. Grupele antrenate de Lucian Mezei si Dumitru Uzunea au castiga cu 1-0, respectiv 3-1.


Steaua 94’ –Dinamo 94’ 1-0
A marcat: C-tin Dedu
Cojocaru Valentin Alexandru  - Cristea Liviu, Aldea Alexandru , Manea Cristian, Popa Antonio , Szotyori Krisztian ,  Gradinaru Razvan ,  Dedu Constantin ,  Stavila Bogdan ,  Gheorghe Daniel ,  Braga Gabriel 
Rezerve: Vartej Marian , Iordache Cristian ,  Serban Andrei ,  Patrascu Andrei ,  Rasdan , Lupascu Jamil 
Antrenor: Lucian Mezei

Steaua 92’ – Dinamo 92’ 3-1
Au marcat: Cristian Puscas, Adrian Codin si Darius Enache
1992: Ciuculescu Stefan , Orbu Mihai , Cioceanu Vlad , Apostol  George , Marin Mihai , Ghenovici Valentin , Puscas Cristian ,Florea Adrian , Enache Darius , Codin Adrian ,Prodea Bogdan 
Rezerve: Uta Bogdan ,Stanciu Alecsandru , Netolitzchi Anton , Zottu Z Ioan , Lungu Florin 
Antrenor: Dumitru Uzunea



sursa: www.fcsb.ro

Steaua 1-1 Liverpool ~ Cronica


Aseara, Steaua a incheiat la egalitate partida impotriva englezilor de la Liverpool F.C. Rezultat mincinos in ciuda prestatiei net superioara a Stelei care a dominat clar si la statistici avand o posesie dubla fata de cea a englezilor si invingand la ocazii de gol cu o diferenta de trei.
Meciul a avut o desfasurare buna inca de la inceput pentru Steaua, insa in minutul 19, la prima faza a englezilor la poarta Stelei, Jovanovic a reusit sa bage mingea in plasa cu o lovitura de cap plasata. Pe langa marcator pe parcursul primei reprize s-a facut remarcat si Reina prin trasul de timp cu care a exasperat intregul stadion. Fanii englezi, care puteau fi numarati pe degete, au stat cuminti tot meciul prezenta lor nefiind surpinsa de nimeni de pe stadion.
Steaua a evoluat bine atat in prima repriza, cat si in a doua, in minutul 61, Bonfim reusiind sa marcheze cu o lovitura de cap care l-a surpins pe Reina.
Pana la final ocazii am mai avut doar la o singura poarta, aceea fiind cea aparata de campionul mondial din lotul lui Liverpool.

Statisticile meciului



Steaua
Liverpool
1Goluri inscrise1
4Ocazii de gol1
3Cartonase galbene0
0Cartonase rosii0
7Faulturi comise8
10Cornere4
2Offside-uri5


SPECTACOLUL DIN TRIBUNE

Fanii STELEI(in numar de probabil aproximativ 20.000) au cantat in continuu timp de 4 
ore(recitalul incepand cu o ora si jumatate inainte
de fluirerul de start si terminandu-se cu alta ora dupa fluierul final). Cantecele obisnuite cantate
de peluza NORD la fiecare meci s-au auzit si din celelalte tribune ale stadionului, fanii de la 
peluza SUD, tribuna I, tribuna II sau tribuna 0 fiind incurajati si ei sa strige, printr-o scandare
rostita inainte de aproape toate cantecele ros-albastre, si anume "TOT STADIONUL, TOT 

STADIONUL".

Pepe Reina a fost pedepsit de fanii echipei din Ghencea pentru nesimtirea cu care tragea de
timp, fiind atacat in primele 20 de minute cu lasere de ros-albastrii.

La gol toata lumea imbratisa pe toata lumea euforia Stadionului Steaua cuprinzandu-i atat pe 
cei mai mici cat si pe cei mai varstnici suporteri.

La finalul meciului tot stadionul a scandat "Dinamo MUIE Dinamo!"