STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 17 mai 2011

Nesu a rostit primele cuvinte!

Da, este adevarat! Mihaita Nesu a rostit primele cuvinte dupa accidentarea suferita la unul din antrenamentele echipei sale, fosta adversara a Stelei din Europa League, FC Utrecht. Mai multe detalii cititi maine pe www.ros-albastrii.tk si m-ros-albastrii.tk

Ce ziceti...

Posibila tinta a Stelei, Leandro Tatu stie fotbal?
Daca in realitate nu, macar la jocurile pe PC se descurca. Vezi ce gol a dat in Football Manager.

El e solutia?

MM Stoica i-a promis brazilieni de Champions League lui Gigi Becali si l-a gasit deja pe primul. Are 1,73 si a jucat pana acum doar la echipe din Portugalia.


 VIDEO El e PRIMUL transfer pentru Steaua tiki - taka! Vezi ce poate sa faca brazilianul de 1,73 adus sa ia titlul in Ghencea!
Steaua se pregateste sa oficializeze primul transfer pentru sezonul de titlu 2011 - 2012.

Agentul brazilianului Leandro Tatu confirma negocierile "aproape finalizate" cu Steaua si spune ca jucatorul va semna la finalul saptamanii cu ros-albastrii.

"Suntem in discutii avansate, mai dezbatem doar unele mici detalii. In urmatoarele zile, cel mai tarziu la sfarsitul saptamanii, totul se va sti sigur. Daca merge la Steaua? E o probabilitate uriasa sa ajunga acolo!", dezvaluie pentru Maisfutebol Jorge Teixeira.

Brazilianul Tatu, 29 de ani, vine liber de contract de la Beira Mar, dupa ce a mai jucat in Portugalia la Santa Clara, Pacos Ferreira, Aves si Leixoes.

Tot de la Beira Mar, Steaua il mai vrea si pe Rui Sampaio.
sursa: www.sport.ro

VEZI AICI CE STIE:

DE AZI SI PE MOBIL! - m-ros-albastrii.tk

Astazi, site-ul www.ros-albastrii.tk este si pe mobil!!! Cum il puteti accesa? Intrati pe m-ros-albastrii.tk si ati ajuns pe site-ul nostru.
De ce am lansat si versiunea mobile? Pentru fanii care nu au foarte mult timp sa intre pe internet de pe calculator, dar vor sa se mentina informati cu ultimele stiri despre Steaua Bucuresti si nu numai. 



Steaua - Tg. Mures 1-0


 Steaua a castigat la limita cu FCM Tg. Mures (1-0, gol Dica, min. 25, penalty) si a revenit in clasament deasupra lui Gaz Metan Medias, echipa cu care lupta pentru calificarea in Europa League. 


 In ultima etapa, Steaua va juca pe terenul lui CFR Cluj, iar Gaz Metan de deplaseaza la Craiova (formatie deja retrogradata).

 Steaua mai are o varianta de a intra in Europa League: finala Cupei, pe care o va disputa contra lui Dinamo, pe 25 mai, la Brasov.



sursa: hotnews.ro


Stelistii nu au uitat nici acum de Miha Nesu

Si fanii Stelei au fost alaturi de Bichon