STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 2 decembrie 2010

Gigi, nu uita, Steaua nu e oaia ta!

Ei bine probabil ca acum va asteptati sa incep un articol banal de criticare a "liderului" din Ghencea, presarand si cateteva injuraturi printre dinti. Surpriza! Nu voi face acest lucru. Tot ce voi face va fi sa va dau un link catre un articol cu care sunt complet de acord si pe care il apreciez de pe fcsteaua.ro: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/19381/

Ca un preview:
Pretul unui bilet: 30 lire/70 lei.
Un tricou: 40 lire/200 lei.
Blazonul? Nepretuit.
Pentru toate celelalte exista Gigi Becali.
Cat adevar...  

Steaua-Liverpool - meciul unei generatii

Partida dintre Steaua Bucuresti si FC Liverpool este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale Stelei din acest sezon. Cu o victorie in aceasta seara, baietii lui Lacatus isi pot asigura calificarea din grupele Europa League, performanta extraordinara, greu de realizat, ce-i drept. Cu siguranta ca Liverpool isi va respecta blazonul si va veni la Bucuresti pentru o victorie, insa si stelistii spera la un miracol.
Un miracol care nu este chiar atat de greu de realizat. Sa ne uitam de exemplu la meciul de aseara din Europa League dintre Lech Poznan si Juventus Torino, meci in urma caruia Juve a fost eliminata din Europa. Polonezii au scos un punct extraordinar, insa mare parte din aceasta performanta se datoreaza fanilor care chiar si la -20 de grade pe un ger naprasnic au venit sa isi sustina favoritii, umpland stadionul din Poznan. Jucatorii lui Lech au profitat de viscolul din Polonia, ei fiind obisnuiti cu acest gen de temperaturi extreme. Italienii nu au mai putut sa-si faca jocul asa cum il pregatisera, fiind intimidati de ger.  Toate aceste amanunte, dar si calitatea individuala si daruirea jucatorilor polonezi au contribuit la un 1-1 care o tine in carti pe Lech Poznan pentru o calificare istorica. Ceea ce vreau sa spun este ca orice lucru este posibil si ca o echipa poate folosi amanunte aparent nesemnificative in favoarea ei. Daca Stadionul Ghencea va fi plin in aceasta seara si daca fanii isi vor incuraja echipa pana in ultimul minut, profitand si de moralul scazut al jucatorilor din Liverpool, de lotul experimental pe care l-au adus la Bucuresti si poate chiar de vreme, putem face un meci mare. 
In final va prezentam echipele probabile pe care le vor alinia cei doi antrenori: 
Echipa acestui blog ureaza Stelei multa bafta! Fie ca diseara la ora 22.00 sa fim invingatori (si sa savuram victoria cu unul din minunatele produse culinare marca FCSB :)) )
FORZA STEAUA!