STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 12 noiembrie 2010

De acord cu www.fcsteaua.ro si AISS

Pericolele din Giulesti (PAMFLET)

Atat la primul meci de pe Giulesti, cat si la al doilea am intalnit diferite "fenomene" care ne-au pus probleme, mai mult sau mai putin.
Va prezentam cu ce au avut Stelistii de-a face in cele doua confruntari.


MECIUL 1:

1) Portile
La dimensiuni asemanatoare cu poarta din imagine, Stelistii au nimerit de doua ori barile portilor din Giulesti in meciul din capionat
























2)Ciorile
Inainte cu o ora de inceperea meciului au asediat imprejurimile stadionului, tinta lor fiind autocarul Stelei




















MECIUL 2:



1)Gibonii care ne-au omorat galeria
Oamenii ce aveau datoria sa pazeasca fanii din tribune, au fost aproape sa ii omoare pe unii Stelisti in bataie in momentul evacuarii galeriei ros-albastre
















2)Toata echipa Rapidului
In comparatie cu primul meci, Rapidistii au jucat la rupere fiind foarte aproape sa produca accidentari grave ros-albastrilor in repetate randuri
















PERICOLELE DIN AMBELE PARTIDE:


1)Marius Sumudica(pentru cunoscuti fular de 10 lei la gat)


Atat la primul, dar mai ales la al doilea meci, Sumudica a incercat tot felul de metode pentru a castiga fara munca partidele. A incercat sa scoata echipa de pe teren, a vrut sa-l ia la bataie pe un oficial al Stelei dar si pe  arbitrul Tudor. Un om de nimic care nu-si merita functia actuala, dar se afla printre cei de aceleasi origini cu ale lui.


2)VARGAS CASSIO
Dupa vanzarea lui Maftei la Urziceni(jucator pe care il respect si il consider unul din cei mai buni fundasi din tara), Rapidistii au vazut ca au ramas fara..... tigani si Dinu Gheorghe, probabil dupa ce a cautat in tot fotbalul romanesc de prima mana, nu a gasit nimic si a cautat in Portugalia, acolo unde l-a gasit pe acest Cassio. Aratand ca un tigan clasic al secolului 21, Cassio ne-a pus probleme la meci doar prin faulturi, pe poarta fiind in stare sa suteze doar o singura data.












Aceasta este ultima postare despre cele doua meciuri Rapid - Steaua 0-0(0-1) si asteptam sa reveniti maine pe blog pentru a citi ultimele noutati despre Steaua. De asemenea vom incrca sa luam legatura cu Ciprian Tatarusanu pentru a-i adresa cateva intrebari si pentru a-l felicita pentru evolutiile din ultimele meciuri.

Bine nea' Gigi!

Dupa finalul meciului de ieri finantatorul Stelei, Gigi Becali a declarat:

"Simt ca traiesc din nou! Ma tem de Rapid in campionat, TIGANII sunt cei mai periculosi!"

Extrem de buna replica lui Becali de la care asteptam intariri in iarna pentru a reusi eventul.

Rapid - Steaua - Derby-ul in imagini

Rapid - STEAUA - Scurt rezumat


Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, aseară, 1-0, în GiuleÅŸti, pe Rapid, într-un meci cu final de infarct. Romică Surdu a marcat singurul gol al partidei, dar adevăratul erou al Stelei a fost portarul “Superman” Ciprian TătăruÅŸanu.
Partida din GiuleÅŸti a început înainte să se aprindă nocturna, când “centralul” Alexandru Tudor a ieÅŸit pe gazon, în negru ÅŸi pe întuneric, să măsoare cele două porÅ£i. Totul regulamentar. Åži alt joc, după parodia de duminică (0-0). Rapid ÅŸi Steaua au debutat ofensiv, dorind să ÅŸteargă impresia amară lăsată în confruntarea din campionat.

Când fotbaliştii îşi turaseră motoarele la maximum, Tudor a întrerupt jocul, din cauza obiectelor aruncate în teren de fanii roş-albaştrilor (10).

Tătăruşanu, formidabil

Disputa s-a reluat, iar prima ocazie au avut-o giuleÅŸtenii, prin Spadacio, care a trimis periculos spre poarta lui TătăruÅŸanu, în urma unui corner (24). Steaua a ripostat printr-un ÅŸut marca BilaÅŸco, reÅ£inut simplu de Coman (33). Elevii lui LăcătuÅŸ au intrat mai repede în meci după pauză ÅŸi, în minutul 49, Romică Surdu a înscris, după ce l-a driblat pe lentul Coman ÅŸi i-a băgat în comă pe ceferiÅŸti. A urmat un adevărat “tăvălug viÅŸiniu” spre poarta lui TătăruÅŸanu. Portarul Stelei a parat mingea lui Frunză, de la 10 metri (78), apoi a respins senzaÅ£ional două ÅŸuturi la interval de câteva secunde (84), iar un minut mai târziu s-a întins ÅŸi a respins ÅŸutul lui Costa. Tudor a pus punct meciului ÅŸi Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei României, după patru ani.


Fanii din Ghencea, evacuaţi şi bătuţi!
Cei 400 de fani ai Stelei au fost evacuaÅ£i după ce, în minutul 10, au aruncat cu torÅ£e ÅŸi cu scaune pe teren (foto 1). Partida a fost întreruptă 8 minute, iar jandarmii au decis să-i scoată din arenă. Oamenii de ordine au făcut un “tunel uman” prin care iau scos pe “roÅŸ-albaÅŸtri”, bătându-i pe suporteri “la grămadă” cu bastoanele (foto 2). Imaginile au fost ÅŸocante: s-a lăsat cu mulÅ£i răniÅ£i, ÅŸapte ajungând la spital, unul chiar cu mâna ruptă. De asemenea, pompierii au intervenit pentru a stinge focul produs de steliÅŸti. ÃŽn haosul creat pe teren, Marius Åžumudică l-a bruscat pe Marius Ianuli, team-managerul din Ghencea. Antrenorul rapidist solicita abandonarea meciului!


sursa: Libertatea