STEAUA BUCUREŞTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAŢIONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Ştiri şi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Ştiri şi rezultate din primul eşalon german

LA LIGA

Ştiri şi rezultate din campionatul spaniol

joi, 12 mai 2011

Brasov - Steaua... Cu cine au semanat mai degraba?(PAMFLET)

Aseara, in timpul meciului, la cateva cadre ale televiziunii la care a fost transmisa partida, ochii mi-au jucat feste si in loc de jucatori am vazut... sa zicem alte obiecte. Iata cum imaginatia imi juca feste:

Bilasco a semanat cu...

Un stalp... Dimensiunile si eficacitatea sunt asemanatoare

Marinescu a semanat cu...

Ceea ce tarile vorbitoare de engleza numesc un couch potato... Prin jocul sau, stelistul a aratat ca mai degraba mergea la film decat sa joace un meci decisiv pentru echipa

Szekely a jucat ca o...

Buturuga! De fapt cred ca putin mai slab...

Ilyes a aratat ca...


Un pensionar foarte nervos:)

Balaj a arbitrat ca un...

Orb.

Dica a fost....


Mai mult decat un inger

Becali s-a comportat...


Ca de obicei... E clar, nu mai poate fi schimbat











Ce "cadou" primeşte omul care a dus-o pe Steaua în finala Cupei după 12 ani!

Aflaţi la un pas de a-şi lua din nou rămas bun de la Cupa României, steliştii au reuşit să se califice în cele din urmă în finală. Omul pe care Gigi Becali l-a hulit de atâta vreme şi pe care vrea să-l dea afară la sfârşitul sezonului, Nicolae Dică, a salvat-o pe Steaua de la dezastru. Cu golul lui, roş‑albaştrii pot visa liniştiţi şi la trofeu, dar mai ales la un loc în Europa League fără tururi preliminarii.

Fericire mare în vestiarul roş-albaştrilor. După 12 ani, Steaua e din nou în finala Cupei României. Asta datorită veteranului Nicolae Dică, omul care nu s-a bucurat deloc de sprijinul patronului Gigi Becali. Criticat în permanenţă pe la toate posturile de televiziune, "Dicanio" a reuşit "să-şi spele păcatele" aseară şi "să facă ceva pentru Steaua": "Cu golul ăsta s-a spovedit, s-a împărtăşit... A făcut şi el ceva. A meritat banii pe care i-a luat în aceste câteva luni. Să-i dea Dumnezeu sănătate!", a spus Gigi Becali.

Bucurie pe "silence"
Paradoxal însă, Dică nu va fi păstrat din vară la echipa pe care a reuşit s-o califice în finală. "Să‑l păstrez din vară? Păi, ce, acum dacă a dat golul ăsta o să rămână? Nu, tată, la Steaua vor veni jucători de mare valoare din vară!", şi-a continuat discursul Becali. Chiar şi cu reuşita sa, Nicolae Dică a preferat să nu dea nicio declaraţie. Singurul care a părut tentat să discute cu presa a fost Janos Szekely, cel care a uitat pentru o secundă că Steaua se află în silenzio stampa, dar care s-a răzgândit în cele din urmă.
Dacă Maicon a dat trei goluri, ar trebui să-l păstrez cinci ani la Steaua? Aşa şi cu Dică
Gigi Becali, patron Steaua
Va fi o zi fericită atunci când o vom bate pe Dinamo în finală şi vom câştiga Cupa
Gigi Becali, finanţator Steaua
Dacă aş fi putut alege jucătorul care să marcheze, l-aş fi ales chiar pe Dică, dar el s-a ales singur. A avut o execuţie «marca Dică»
Mihai Stoica, manager Steaua
Este o satisfacţie uriaşă să îl văd pe Dică marcând. Vrem să ne luăm revanşa şi în faţa lui Dinamo. Avem ocazia să spălăm ruşinea acestui sezon
Mihai Stoica, manager Steaua
sursa: www.prosport.ro

Dupa lupte seculare... Intr-un meci in care este implicata Steaua castiga fotbalul

In sfarsit Steaua a reusit sa sparga gheata teoretic dupa calificarea de aseara in finala Cupei Romaniei la fotbal. Partida a avut un decurs interesant, care probabil i-a facut pe toti Stelistii care s-au uitat la ea sa faca cateva crize de nervi... De ce? Doua motive iti puteau iesi in cale: arbitrajul lui Balaj si jocul dur al Brasovenilor(in special al lui Ilies) care l-a scos din dispozitiv si pe fostul capitan Tanase.
Per total putem spune ca jocul a fost dominat de Steaua mai ales tinand cont de ocazia lui Tanase din debutul primei reprize si de bara de la lovitura libera a lui Dica.
Inca un lucru pozitiv pentru gruparea din Ghencea este si faptul ca dupa venirea lui Oli, lotul arata mult mai unit si pare capabil sa invinga pe Dinamo in finala Cupei Romaniei de la Brasov.

Incheiem acest articol cu niste poze reprezentative:

Fanii Stelei nu au uitat de Nesu

Dica ne-a salvat din nou

Si Oli i-a pus pe jucatori sa poarte tricouri prin care si-au exprimat durerea vis-a-vis de accidentarea lui Mihaita Nesu

Ilyes a uitat ceea ce inseamna FAIR-PLAY

Bucuria de la gol a fost nemarginita

MM s-a agitat pe banca tot meciul

Oli i-a comunicat lui Caramarin ceea ce trebuie sa faca echipa