STEAUA BUCUREŞTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAŢIONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Ştiri şi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Ştiri şi rezultate din primul eşalon german

LA LIGA

Ştiri şi rezultate din campionatul spaniol

luni, 25 iulie 2011

Bourceanu transferat! Urmează Nikolic

Steaua s-a înţeles cu mijlocaşul lui Poli Timişoara, Alex Bourceanu, încă de ieri, însă se pregătesc şi alte întăriri. Astăzi este ziua decisivă pentru transferul lui Stefan Nikolic, tot de la Timişoara. În urmă cu câteva ore jucătorul declara:  "Nu pot spune mai multe acum pentru că încă nu am semnat. Vin la Bucureşti şi sper să mă înţeleg cu cei de acolo. Steaua e un nume mare, un club important şi vreau să ne înţelegem. În cîteva ore voi şti dacă sînt sau nu jucătorul Stelei!". Să sperăm că transferul nu va pica şi că Nikolic va fi o bună achiziţie, care va ajuta la scoaterea Stelei din mocirla în care se află.  

S-a definitivat! Alexis Sanchez noul jucator al Barcelonei

Asa va arata Sanchez in echipamentul Barcei
Dupa negocieri indelungate care au durat aproximativ o luna, Udinese si-a dat acordul ca Barcelona sa il transfere pe Alexis Sanchez. Afacerea costa 26 de milioane de euro dar, suma poate creste datorita unor clauze de performanta cu 11,5 milioane de euro.Alexis Sanchez a debutat in 2005 la gruparea chiliana Cobreloa. La 17 ani a semnat un contract cu Udinese(pentru 3 milioane de dolari), dar a ramas in patria natala, fiind imprumutat la clubul Colo-Colo, alaturi de care a cucerit primele doua trofee. Apoi a fost imprumutat la argentinienii de la River Plate pentru care a marcat  4 goluri in 37 de meciuri, inainte de accidentarea grava din septembrie 2007 care l-a tinut pe bara 3 luni.
O data cu inceperea sezonului de la 2008-2009, a fost chemat la Udinese pentru care a marcat in  primul an 3 goluri in 47 de meciuri.
In ultimul sezon, a fost unul din cei mai buni jucatori din Italia, cu 12 goluri in 30 de meciuri oficiale, formand alaturi de Di Natale cel mai bun cuplu de atac din Italia cu 40 de goluri impreuna.
Astfel Alexis a devenit noua perla a Barcei, alaturandu-se unor jucatori fantastici ca Andreas Iniesta, Xavi, ........, David Villa si bine-inteles Leo Messi. Totusi Guardiola ne pune la incercare imaginatia, Catalanii insistand inca pentru transferul lui Farbregas, iar in cazul in care acesta se va finaliza, deciderea unui prim 11 va fi atat de greu ca escalidarea Everest-ului.
Deciderea primului 11 pentru Guardiola va fi o adevarata problema

S-a decis campioana! Uruguay castiga Copa America!

Acum cateva minute s-a incheiat finala Copa America 2011, castigata de Uruguay 3-0 impotriva Paraguay-ului. Totul a fost decis de golurile lui Suarez si Forlan(2).
Uruguay-ul a fost net superior, lucru demonstrat inca din minutul 12, cand Suarez a marcat primul gol al partidei dupa ce a trecut usor de Paraguayanul Veron. Apoi Diego Forlan a majorat diferenta cu un sut plasat in poarta lui Villar, in minutul 42. Acesta a fost primul gol al lui Forlan la acest turneu final. Totusi Forlan a inscris si un al doilea gol in ultimul minut al jocului, dupa o actiune pe ruta Cavani-Suarez-Forlan.
Meciul a fost condus total de selectionata Uruguay-ului, revelatia ultimei Cupe Mondiale, dominand de la un cap la altul partida.



URUGUAY: 1- Fernando Muslera, 16- Maxi Pereira, 2- Diego Lugano, 4- Sebastian Coates, 22- Martín Cáceres (3-Diego Godín, 88’), 15- Diego Pérez (8-Sebastián Eguren, 70’), 17- Arévalo Ríos, 20- Álvaro González, 11- Álvaro Pereira (21-Edinson Cavani, 63’), 10- Diego Forlán y 9- Luis Suárez. DT: Oscar Tabárez.

PARAGUAY: 1- Justo Villar, 3- Iván Piris, 14- Paulo da Silva, 2- Dário Veron, 4- Elvis Marecos, 20- Néstor Ortigoza, 16- Cristian Riveros, 15- Victor Cáceres (23-Hernán Pérez, 64’), 13- Enrique Vera (21-Marcelo Estigarribia, 64’), 18- Haedo Valdez y 7- Pablo Zeballos (19-Lucas Barrios, 76’). DT: Gerardo Martino.




*In finala mica, Peru a batut 4-1 Venezuela(Chiroque; Paolo Guerrerox3/Juan Arango)