STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 4 august 2011

Masacru, masacru, masacru. Steaua 4-0 CS Tunari

In ultima perioada Steaua s-a obisnuit cu victoriile scor 4-0. Dupa victoria de la Constanta, impotriva Daciei Mioveni, scor 4-0, fosta grupare din Ghencea a invins din nou la acelasi scor, reusind sa castige cu formatia din liga a-III-a, CS Tunari.
Primele doua goluri marcate la propriu de ros-albastrii au fost inscrise de Stefan Nikolic. Spun marcate la propriu deoarece al doilea gol care a intrat in contul formatiei noastre a fost un autogol al lui Burchelea.
Prima reusita a lui Nikolic a venit dupa o centrare a lui Rusescu, la care Muntenegreanul a pus latul.
A doua oara cand Stefan a punctat, a fost in minutul 52', cand Nikolic a marcat dupa o centrare a lui Tatu.
Golul de 4-0 a fost dat de Rusescu, care a finalizat usor cu un sut din 10 metri.
Deci se pare ca Steaua a inceput sa revina pe drumul corect, din niste surse secrete, redactia site-ului nostru afland ca ros-albastrii sunt aproape de a reveni in Ghencea, MAPN facand o oferta concreta lui Gigi Becali.

sursa foto: www.gsp.ro

Adio, Edwin van der Sar!

Portarul de legendă al lui Manchester United s-a retras oficial într-un meci demonstrativ dintre prima lui echipă , Ajax Amsterdam, ÅŸi o selecÅ£ionată a foÅŸtilor colegi ÅŸi prieteni ai olandezului. Meciul a strâns pe stadionul din Amsterdam peste 50.000 de fani care au venit să-ÅŸi ia rămas bun de la unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului ÅŸi un om care se confundă cu istoria recentă a echipei Manchester United. Van der Sar a fost vizibil emoÅ£ionat în momentul în care a declarat: "Este incredibil. O atmosferă fantastică ÅŸi o seară care m-a emoÅ£ionat enorm. Eu nu sunt o persoană căreia să îi placă să fie în centrul atenÅ£iei, dar să ai parte de o astfel de seară este ceva cu adevărat incredibil. Au venit atât de mulÅ£i suporteri ÅŸi jucători pe care nu îi aÅŸteptam. ÃŽnseamnă că am realizat ceva pentru fotbalul olandez ÅŸi pentru United, însă nu mă gândeam că va fi ceva precum această seară." La eveniment au fost prezenÅ£i foÅŸti colegi de la United sau de la naÅ£ionala Olandei, cum ar fi: Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Luis Saha, Wayne Rooney, Garry Neville, Boudeweijn Zenden, Dirk Kuyt, Giovani van Bronckhorst.  
Ca fan al lui Manchester United, îi mulÅ£umesc lui Edwin van der Sar pentru tot ce a făcut la această echipă!                                                                                  

Bundesliga - Avancronică

Mâine debutează noul sezon din Campionatul Germaniei şi odată cu el noi weekend-uri cu fotbal adevărat şi încântător. Am declarat şi declar din nou. Sunt un mare fan al campionatelor externe, în special Premier League şi Bundesliga. Sigur, îmi place fotbalul din Serie A sau La Liga (mai ales că AC Milan e echipa care m-a făcut să-mi placă fotbalul), dar nu ştiu de ce, parcă savurez mai mult un meci din Anglia sau Germania. Îmi place mai mult stilul germanic din acele campionate.
În altă ordine de idei, meciul inaugural de mâine (transmis de la 21.30 de Eurosport 2) este cel dintre campioana Borussia Dortmund şi Hamburg. Un meci care promite spectacol, un început în forţă al campionatului german. Borussia a fost surpriza sezonului trecut şi fanii au mari aşteptări de la formaţia lui Jurgen Klopp. De cealaltă parte, Hamburg şi-a vândut principalele "guri de foc" de anul trecut, Trochowski şi Ruud van Nistelrooy, şi a optat pentru o echipă tânără, entuziastă. Transferurile lui Markus Berg şi Michael Mancienne întăresc această afirmaţie. Ca un pronostic, cred că Borussia va câştiga această partidă. Par să aibă şi un avantaj valoric asupra "hanseaticilor", care cred că va conta destul de mult. Nu decisiv, însă.
Sâmbătă se vor disputa şase meciuri, cinci dintre ele la ora 16.30. Iată programul complet al zilei de sâmbătă în Bundesliga: