STEAUA BUCUREŞTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAŢIONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Ştiri şi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Ştiri şi rezultate din primul eşalon german

LA LIGA

Ştiri şi rezultate din campionatul spaniol

joi, 21 iulie 2011

Echipament de campioni


FC Barcelona a continuat sa domine in 2011, atat pe plan intern cat si international, castigand La Liga si Champions League. Haideti sa vedem o parte din viata marilor campioni, adica echipamentul pe care il vor purta in noul sezon.

Echipamentul de acasa


Echipamentul de acasa iti inspira, inca de la prima privire un semn al dominatiei Barcelonei, care pare ca nu se va incheia prea curand. Acesta este ca echipamentele anterioare ale echipei Catalane, in dungi rosii si albastre, cu care Barca a avut un succes inimaginabil.

Ceva nou pentru echipamentele noi ale Barcei este ca pentru prima data in istorie vor purta un sponsor pe tricou; adica Quatar Foundation, care inlocuieste sigla UNICEF, acum aflata pe spatele noilor tricouri.
Un lucru cu care Barca incepe sa ne obisnuiasca este prezenta sloganului "Mes que un club"(in romana: "Mai mult decat un club"), pe spatele gulerului.

Spre deosebire de echipamentul de anul trecut, culoarea galbena a gulerului si a capetelor manecilor a fost scoasa, ele fiind transformate in albastru, asemenea manecilor.

Echipamentul de deplasare


Noul echipament negru de deplasare, al Barcelonei este intr-adevar o inovatie, asta deoarece este ceva diferit fata de ce ne-a obisnuit Barca pana acum.  Multi spun ca Barca a vrut inca o data sa isi arate forta, alegand acest echipament negru, asemanator cu al temutei nationale de rugby a Noii Zeelande, "All blacks".
Acest echipament negru este foarte "feroce" in special atunci cand ataca in stil "tiki-taka", dand parca impresia ca nu vor putea pierde niciodata mingea aceea. De asemenea acest echipament are un mare impact asupra fanilor.



Nici de pe acest echipament nu lipseste sloganul "Mes que un club", sponsorul Quatar Foundation, sigla UNICEF, sau chiar sigla abrevierea echipei FCB insotita de steagul Cataluniei.

Sursa foto: soccerbible.com

Romania U19 1-3 Cehia U19... Mentalitatea romaneasca loveste din nou

Ieri seara, Romania a pierdut cu scorul de 3-1 meciul impotiva selectionatei U19 a Cehiei, dupa ce in urma golului lui Stanciu, nationala noastra a condus. Totul a fost apoi continuat de un gol dupa greseala lui Branescu, portarul lui Juventus Torino lasand descoperit coltul scurt. Apoi, o greseala a arbitrului francez delegat la aceasta partida a dus la un alt gol, inscris din penalty de Cehi. Totul s-a terminat cand, in minutul 85', Hadascok a deviat un sut in poarta tricolorilor.
Nu vreau sa comentez mai mult pe seama aceste partide, dar totusi vreau sa critic neintroducerea in teren a lui Enghin si schimbarea a doi fundasi.
In plus, pana acum nu am scris nimic despre asta, dar dupa jocul de aseara ma simt nevoit sa o fac. Consider ca selectia lui Burchel a fost una extrem de slaba, scoaterea din loc a lui Dani Vlad, pentru a-l lua pe Branescu, considerand-o personal o aberatie. Desigur mai sunt si alte lipsuri in lot, Fabian Himcinschi fiind exact ce aveam noi nevoie aseara.
Totusi cine stie, poate vom avea noroc si vom reusi sa ajungem in semifinale, insa sansele sunt mult prea mici.

CE U19: România - Cehia 1-3

Într-o ploaie intensă, băieţii lui Lucian Burchel au debutat cu o înfrângere la Campionatul European găzduit de ţara noastră. Totuşi, parcă n-am rămas cu un gust atât de amar după ce am văzut partida... "Tricolorii" mici au jucat curajos, bărbătesc şi în multe momente au fost peste adversarii lor.
Susţinuţi din tribune de peste 4.000 de fani care nu s-au lăsat intimidaţi de capriciile naturii, jucătorii României s-au arătat entuziaşti încă de la început. După câteva ocazii ale cehilor, pe care fundaşii români nu i-au putut ţine în frâu, a venit deschiderea scorului, printr-o execuţie spectaculoasă, venită parcă de nicăieri a lui Nicolae Stanciu, in minutul 30.  Din păcate, lipsa de experienţă i-a făcut pe jucătorii noştri să fie prea entuziaşti după acest moment, astfel cehii au egalat până la pauză. Loviţi de golul egalizator al adversarilor, jucătorii noştri s-au pierdut, astfel cehii au pus stăpânire pe joc. Astfel jucătorii români s-au precipitat, au început să joace fără vreo ţintă, să faulteze de "galben" şi chiar de penalty, aşa cum a făcut Remeş în minutul 59. Portarul lui Juventus Torino, Brănescu, nu a reuşit să salveze execuţia lui Tomáš Jeleček, astfel scorul a devenit 2-1 pentru Cehia în minutul 60. Echipa noastră a încercat să egaleze situaţia, dar în ciuda eforturilor vedetelor Stanciu şi Roman, atacurile noastre au rămas fără rezultat. Pentru ca tabloul să fie complet, Cehia a mai înscris  o dată în minutul 85 prin Hadaščok, care a deviat cu capul la un corner. 
Astfel, după acest debut nefericit, România se află pe ultimul loc al grupei, deoarece în celălalt meci al grupei, partida dintre Grecia şi Irlanda, jucătorii irlandezi s-au impus cu scorul de 2-1. 
Iată câteva poze de la meciul jucat aseară la Chiajna: 








sursa foto: www.gsp.ro


Steaua VOASTRĂ!

Acum că zvonurile unor noi transferuri "bombă" se înteţesc, vrem să auzim şi opinia voastră. Voi cum aţi vedea Steaua în sezonul 2011/2012? Daţi-ne idei de formaţii de joc, strategii etc. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe site-ul www.this11.com, să vă creaţi un cont gratuit, şi să treceţi la treabă. Creaţi formaţii, jucaţi-vă cu strategii de joc, puneţi-vă în piealea antrenorului Stelei. La final, arătaţi creeaţia lumii! Scrieţi-ne un comentariu pe blog sau pe contul de Facebook şi arătaţi-ne ce idei aveţi.

Steaua aproape de noi transferuri!

Echipa din Ghencea (a mai rămas doar expresia) este foarte aproape de a-i transfera pe jucătorii lui Poli Timişoara Goga, Bourceanu şi Nikolic. Marian Iancu şi Gigi Becali se pare că s-au aliat şi îşi fac reciproc favoruri, astfel transferul unor jucători de la Poli este tot mai aproape. Pe lângă cele trei nume, din lista Stelei mai fac parte şi alţi jucători timişoreni: Lazlo Sepsi, Alexandru Curtean, Mircea Axente. Să sperăm că nu vor rămâne doar transferuri făcute de presă şi că jucătorii nu vor sfârşi aşa cum au sfârşit cei din "lotul Urziceni".

Azi lansam echipamentul!

Astăzi, de la ora 14:30, FC Steaua Bucureşti, alături de Nike România lansează noile echipamente pentru sezonul 2011-2012. Acesta este un eveniment remarcabil, cel puţin pentru mine, dupa ce în sezonul trecut, Steaua nu şi-a lanasat echipamentul decat după câteva etape importante disputate.
La eveniment vor participa şi vedetele echipei: Ciprian Tatarusanu, Florin Gardos, Iulian Rosu dar şi Raul Rusescu. Lansarea va avea loc la Plaza România.