STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 7 iulie 2011

Nationala U19 a cedat echipei secunde a Sportului Studentesc

Echipa naţională under-19 a României, care se pregăteşte pentru turneul final al Campionatului European, a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-2 (2-1), de formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci amical disputat la Mogoşoaia.

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Buş '22 şi Roman '88, în timp ce pentru Sportul au înscris Târnăcop '20, Nicola '29 din penalti şi Antoche '47.

Partida a fost arbitrată de selecţionerul reprezentativei under-19, Lucian Burchel, asistenţi fiind portarul naţionalei under-19, Radu Chiriţă, şi preparatorul fizic al Sportului Studenţesc, Roberto Berruero. La meci au asistat, printre alţii, patronul Sportului, Vasile Şiman, fostul preşedinte al clubului FC Naţional, Gino Iorgulescu, fostul antrenor secund al naţionalei de seniori a României, Ştefan Iovan, şi fostul antrenorul al formaţiei Rapid Bucureşti, Marius Şumudică.

România under-19: Brănescu (Tani) - Peteleu, RemeÅŸ (Gugu), Avrămia, Murgoci (Giurgiu) - Benzar (Amet) - Cârstocea, Stanciu (Walleth) - Serediuc (Voinea, Florean), Hergheligiu (ChitoÅŸcă) - BuÅŸ (Roman). SelecÅ£ioner: Lucian Burchel.

Sportul StudenÅ£esc: Samoilă - BeÅ£a, Ciobanu, Lungu, Poppa - Târnăcop, Cruceru - Nicola, Stancu - Chihaia, L. Dobre. Au mai jucat: Viciu, Truţă, CheÅ£an. Antrenor: Gheorghe MulÅ£escu.

SelecÅ£ionerul reprezentativei under-19 a României, Lucian Burchel, a declarat la finalul partidei că este mulÅ£umit de atitudinea elevilor săi. "A fost un amical bun, cu o echipă bună, sănătoasă ÅŸi cu umpic de pregătire în spate. A fost foarte bine până la urmă că nu am avut arbitri la meci, pentru că am mai făcut niÅŸte reglaje. Una e să le facem de pe margine ÅŸi alta de pe teren, jucătorii reacÅ£ionează mai bine când eÅŸti lângă ei. Sunt mulÅ£umit de atitudinea arătată de băieÅ£i, pentru că în România se spune că ne lipseÅŸte. Ei sunt motivaÅ£i sută la sută. Avem jucători pregătiÅ£i bine, cu potenÅ£ial. Dacă ar fi capabili să gândească tot timpul, cum au făcut-o în această lună ÅŸi jumătate de pregătire, au mari posibilităţi de a ajunge fotbaliÅŸti buni. BuÅŸ este un vârf de atac cu mare potenÅ£ial, însă până să ajungă aproape de valoare lui Mutu mai are mult de muncă", a spus Burchel.

Atacantul Sergiu Buş a afirmat că nu are emoţii înainte începerii Campionatului European under-19."A fost un antrenament foarte bun, iar în primele 30 de minute am jucat foarte bine, după care Sportul a dat un gol norocos. Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine, iar la turneul final să fim în vârf de formă. A fost mult mai bine cu domnul Burchel în teren, a fost aproape de noi şi ne-a corect tot timpul când greşeam. A fost un meci amical aşa că putem să şi trişăm puţin. Nu pot să zic că avem emoţii înainte de turneul final. Sperăm la locul trei din tot sufletul", a precizat Buş.


sursa: MEDIAFAX

Bilasco out de la Steaua

DeÅŸi echipa suferă în compartimentul ofensiv, roÅŸ-albaÅŸtrii s-au despărÅ£it astăzi de unul dintre puÅ£inii atacanÅ£i de meserie pe care-i mai aveau în lot. 

Jucătorul adus în toamna anului trecut de laUnirea Urziceni s-a despărÅ£it de Steaua după numai cîteva luni. Cedarea lui BilaÅŸco certifică faptul că Steaua ÅŸi Å¢SKA sînt aproape de un acord în transferul lui Junior Moraes Ã®n Ghencea, roÅŸ-albaÅŸtrii apelînd la acest ÅŸiretlic pentru a evita problemele contractuale ale jucătorului cu Gloria BistriÅ£a.

BilaÅŸco s-a antrenat normal în această dimineaţă, dar a surprins pe toată lumea după prînz. A plecat în urmă cu cîteva momente din cantonamentul Stelei din Austria ÅŸi va semna cu o echipă din China. Fotbalistul a fost criticat în dese rînduri de patronul Gigi Becali din cauza evoluÅ£iilor sub aÅŸteptări, regăsindu-se pe "lista neagră" a patronului.

Bilaşco este cel de-al cincilea atacant care părăseşte Steaua la finalul sezonului 2010-2011, după Romeo Surdu (plecat liber de contract la Rapid), Marius Onofraş (Khazar Lankaran), Lucian Burdujan (Cernomoreţ Odessa) şi Maicon de Oliveira (revenit la Volin Luţk). Practic, Steaua nu mai are în lot nici unul din atacanţii cu care a încheiat sezonul trecut.

Bilaşco a fost al doilea marcator al Stelei în sezonul trecut, după Bogdan Stancu, plecat în iarnă la Galatasaray.

5 goluri a marcat BilÅŸco în cele 25 de meciuri jucate în tricoul Stelei


sursa: www.gsp.ro

Steaua 0-0 FK Krasnodar

Steaua a incheiat ieri la egalitate meciul disputat in cantonamentul din Austria, impotriva lui FK Krasnodar. Steaua a evoluat acceptabil, dar doar cativa jucatori au aratat cu adevarat ca sunt interesati de rezultatul cu care se va incheia partida. Aici ma refer la Tatu, Gardos, Martinovic, chiar si Iliev dar bineinteles vesnicul Banel Nicolita. Pe langa cei ce au luptat din greu pentru obtinerea victoriei, au existat dezamagiri totale din partea lui Raul Rusescu care a prestat un joc extrem de prost in opinia mea. Lui Raul i se alatura si Mihai Costea care chiar daca a intrat pe finalul partidei nu a impresionat deloc.
La 10 zilei de Supercupa Romaniei, Steaua nu impresioneaza momentan, insa nici adversara din primul meci oficial: Otelul Galati, nu arata mult mai bine.


STEAUA: Stanca - Martinovic, Iliev, Gardos, Latovlevici - Banel, Bicfalvi, Brandan -  Tanase, Tatu, Rusescu