luni, 22 august 2011

Piata transferurilor Europene

Mata alaturi de Chelsea


Valencia a anuntat pe site-ul sau oficial ca a ajuns la un acord cu clubul englez Chealsea pentru transferul jucatorului sau: Juan Manuel Mata. Suma de transfer este aproximativ 30 de milioane de euro. In varsta de 23 de ani, internationalul spaniol(11 selectii si 3 goluri) va semna un contract pe cinci ani cu "The Blues" dupa trecerea vizitei medicale. Sosind la Valencia in 2007, Mata a marcat 36 de goluri in cele 4 sezoane. Spaniolul este a patra achizitie a verii dupa transferurile lui Courtois Thibaut, Oriol Romeu si Romelu Lukaku. Andre Villas Boas si-l doreste de asemenea de la Tottenham pe Luka Modric.

Raul ramane la Schalke!

Raul, 34 de ani, a declarat intr-un interviu ca vrea sa-si onoreze intelegerea cu Schalke si sa ramana in Gelsenkirchen, in continuare. Alegerea lui a fost luata "atat din motive sportive cat si personale". "Sotia si copii mei sunt integrate pe deplin in modul de viata german si faptul ca joc in Bundesliga ma face foarte mandru."


"TATA Forlan" il anunta pe fiul sau la Inter!

Pablo Forlan, tatal atacantului lui Atletico Madrid si al nationalei Uruguay-ului, a asigurat inca o data ca fiul lui este pe cale sa semneze cu Inter Milano. Intrebat de Sky Sport, acesta a raspuns ca el chiar crede ca transferul se va concretiza la sfarsitul saptamanii viitoare.

Osvaldo a semnat deja cu Roma

Conform cotidianului Catalan Sport, Pablo Daniel Osvaldo a semnat deja un contract un AS Roma. Curtat in trecut de PSG, se zvoneste ca jucatorul va ajunge la Roma petru 15 milioane de euro, suma la care se pot adauga 3 milioane.

Tottenham fara Diarra azi?

Conform L'Equipe, Las Diarra nu va fi introdus azi in meciul cu Manchester United de tehnicianul lui Totthenam, Harry Redknapp. Mijlocasul care nu mai intra in planurile lui Jose Mourinho pentru sezonul acesta, evolueaza acum la al treilea club londonez din cariera sa, dupa Chelsea si Arsenal.

Adebayor la Tottenham

Confrom Sunday Mirror, Emanuel Adebayor a primit liber de la Manchester City sa se transfere la clubul la care doreste. Internationalul Togolez ar trebui sa semneze zilele urmatoare cu Spurs.