luni, 22 august 2011

Fantasy kits: Juventus Torino 2011-2012 / Adidas Version

Urmatoarea echipa pe lista noastra a fost Juventus Torino. Prima versiune de echipament propusa de noi este una a firmei Adidas. Cu 3 randuri de echipament(acasa, deplasare si echipamentul pentru cupele europene), tricourile imbina stilul clasic torinez cu un design revolutionar.


Echipamentul de acasa imbina culorile folosite de Juve in perioada de istorie recenta: alb si negru. Fata este predominant neagra la fel ca spatele, o forma nedeterminata facandu-si aparitia si schimband surprinzator tot design-ul echipamentului. O alta pata de culoare este si gulerul, galben. Numarul si numele de pe tricou sunt si ele de aceeiasi culoare ca a gulerului.

Nici portarii nu au fost uitati, echipamentul de acasa al acestora fiind dupa parerea mea cel mai reusit. In culorile tricolorului Italian, de culoare alba si cu manecile, una de culoare rosie, alta verde. Pe langa alb nici cealalta culoare a lui Juve nu este uitata, gulerul avand culoare neagra. Desigur pe partea din fata se regasesc si sigla sponsorului Adidas(si ea neagra), emblema lui Juve si sponsorul BetClic. Spatele este asemanator cu fata, alb, cu manecile de culori diferite, pe el isi mai fac aparitia doar numele si numarul jucator-ului.

Echipamentul de deplasare aduce aminte de istoria clubului, el continand culoarea primelor tricouri purtate de Torinezi. Alb, cu carouri roz si cu cele 3 dungi de pe umeri, marca a firmei Adidas, echipamentul atrage prin stilul clasic. Obisnuitele insemne se regasesc si ele evident, iar gulerul are aceeiasi culoare ca sigla Adidas: neagra. Spatele este predominat de aceeleasi carouri, iar numarul si numele jucatorului, scrise cu niste caractere extrem de interesante, sunt la fel ca gulerul negre.

Echipamentul portarului pentru deplasari este de departe extrem de simplist, opus tricourilor jucatorilor. Aproape complet alb, singurele pete de culoare sunt dungile verzi de la nivelul umerilor, tot niste dungi rosii subtiri care se afla la capatul manecilor, iar gulerul, asemenea tricoului jucatorilor este negru, din nou la fel ca sigla Adidas. Pe spate dungile verzi dispar, si isi fac aparitia numarul si numele jucatorului.

Al treilea echipament, ce ar putea fi folosit probabil pentru meciurile de cupe europene, este alb, iar lui i se adauga niste modele negre foarte interesante. Sigla Adidas este si ea neagra iar sponsorul BetClic si sigla lui Juve se incadreaza perfect in design-ul tricourilor. Spatele este alb-negru asemenea fetei si numarul&numele jucatorului sunt galbene.

Ultimul echipament de portar este tot unul inspirat de nationalismul italienilor. Predominant verde, cu maneci rosii si guler, nume si numar albe, echipamentul e perfect.