luni, 22 august 2011

AC Milan castiga Trofeo Luigi Berlusconi! Boateng si Seedorf, apoi Vucinic

Golul lui Seeedorf a surprins pe toata lumea
2-1 scor final pe stadionul San Siro: in prima repriza ganezul marcheaza cu un voleu spectaculos, apoi olandezul inscrie si el dupa o lovitura libera. Muntenegrean-ul raspunde in repriza a doua. Boateng, Matri si Taiwo au iesit accidentati.

AC Milan a castigat a 21-a editie a Trofeo Berlusconi, multumita unei prime reprize in care a terminat-o pe Juventus si la joc si pe tabela de marcaj. Apoi in repriza a doua Torinezii si-au revenit o data cu efectuarea unor schimbari, printre care si introducerea lui Del Piero care a revitalizat echipa. Apoi un gol al lui Vucinic a redus din diferenta dar tot nu a fost de ajuns iar cele doua perle ale lui Seedorf si Boateng au condus Milan-ul catre victorie. In concluzie ne aflam la 6 zile de inceperea unui nou sezon de Serie A, cu un amical tare tocmai jucat, caldura torida si piata transferurilor inca deschisa - ale carei mutari de ultim minut pot schimba inclinarile balantelor. In orice caz cei de la AC Milan au fost mult mai placuti ochiului in ciuda absentei a 4 jucatori de baza: Pato, Ibrahimovic, Robinho si Thiago Silva, asta in comparatie cu Juve care inca nu si-a omogenizat bine lotul si poate intampina probleme in prima etapa cu Udine.

Statisticile partidei:
AC Milan 2-1 Juventus Torino(La pauza 2-0)
Marcatori: Boateng 9', Seedorf 23'/Vucinic 57'
AC MILAN(4-3-2-1): Abbiati; Abate(Oddo 89'), Nesta(Ely 58'), Bonera, Taiwo(Zambrotta 47'), Gattuso(K.P. Boateng 65'), Ambrosini, Seedorf(Antonini 85'), K.P. Boateng(Flamini 30'), Emanuelson, Cassano; Rezerve neutilizate: Amelia, Ganz; Andrenor: Allegri.
JUVENTUS(4-2-4): Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie(Ziegler 85'), Marchisio(Pazienza 72'), Pirlo, Krasic(Quagliarella 85'), Matri(Del Piero 44'), Vucinic, Vidal(Pasquato 54'); Rezerve neutilizate: Storari, Sorensen; Antrenor: Conte.
ARBITRU: Brighi
NOTE: 41,302 spectatori si-au achizitionat bilete. Venituri din vanzarea biltetelor: 687,805 euro
Jucatori avertizati: Marchisio. Timp suplimentar: 2 min. + 4 min.