joi, 11 august 2011

Mutu şi Tamaş baieţi de gaşcă

Dragi prieteni,
Imediat după încheierea partidei de verificare extrem de importante, pe care România a disputat-o în compania selecţionatei statului San Marino, echipa www.ros-albastrii.tk a reuşit să obţină niste poze în exclusivitate, cu doi jucători care au făcut parte din lotul convocat iniţial pentru acest meci.
Mai întâi vreau să vă avertizez ca acestea vă pot spulbera sperante, vise, vă pot schiba idolii; nu se recomandă a se privi de către cardiaci.
Dar să revenim la subiect, după cum aţi citit probabil în presa Româneasca, Mutu şi Tamaş au fost prinşi consumând bauturi alcoolice, într-una din pauzele date de 3.14ţurca. Noi am găsit nişte fotografii care demonstrează asta, ba chiar unul din fotbalişti a încercat să facă o "cucerire".
Iată imaginile:

Mutule, ce-ţi mai place băutura!
În prima fotografie, Adrian Mutu, este surprins cu o sticlă de băutura, zâmbind copios barmanului de la pub-ul în care se afla. Mai mult, se pare că Mutu, a luat câteva sticle de whysky şi la hotel, unde ulterior le-ar fi consumat alături de colegul său de camera.

Tamaş flirtând copios cu una din chelneriţele pub-ului
Complicele lui Mutu, adica Gabi Tamaş a fost prins şi el cu o sticlă de băutură in mâna, însa la el, gravitatea faptei este mai ridicată, deoarece a fost prins încercând să cucereasca o tânăra care servea la mesele pub-ului în care "vedetele" au băut.

P.S. Pozele şi textul de mai sus sunt un pamflet şi trebuiesc tratate ca atare.

Şi acum să revenim la lucruri serioase. Sper ca TOŢI jucatorii care sunt în vederile echipei nationale să folosească un comportament 100% sportiv şi să nu mai calce strâmb mereu când avem nevoie de linişte.
În final vă mai las cu două poze gasite la un "sărci" rapid pe Google.
Asta se pare că este cea mai gravă stare în care a fost surprins Tamaş
Sper că Mutu nu va ajunge aşa, după ce va ieşi la pensie...

1 comentarii:

Haha :)) Geniale editurile. Mor de ras =)) ar trebui mediatizate sa le vada cat mai multi