sâmbătă, 6 august 2011

Victorie fără drept de apel pentru Stuttgart

Duelul contra-performer-elor anul trecut a fost câştigat clar de Stuttgart, care a zdrobit-o pe Schalke cu un neverosimil 3-0. Băieţii lui Ralf Rangnick nu au reuşit nici de această dată să obţină o victorie pe terenul lui Stutgart.
După un început precaut din partea ambelor echipe, Stuttgart a avut două ocazii importante în minutele 14 şi 16. Tot Stuttgart a deschis scorul, prin lovitura de cap a lui Cacau, în minutul 37. Pauza i-a găsit pe gazde în avantaj. După pauză, Schalke a forţat prin introducerea talentatului Draxler în locul lui Matip, dar chiar şi aşa, Stuttgart au fost cei care au dat lovitura. În minutul 56, Molinaro centrează perfect pentru lovitura de cap a lui Martin Harnik, care duce scorul la 2-0 pentru echipa sa.
Schalke s-a aruncat în atac, dar fără rezultat, jucătorii din Gelsenkirchen întrecându-se în ratări. Pentru ca meciul să fie complet, noul-intrat Okazaki, a finalizat o acţiune în stilul lui Robben şi a închis tabela la scorul de 3-0 pentru Stuttgart.
Astfel, Stuttgart începe foarte bine campionatul, cu o victorie de moral. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Schalke, care, în opinia mea, a arătat ca o echipă obosită încă din prima etapă.

0 comentarii: