sâmbătă, 6 august 2011

AC Milan cucereşte Supercupa Italiei!

"Rosso-nerri" au câştigat Supercupa Italiei, disputată la Beijing, împotriva lui Inter cu scorul de 2-1. Meciul a fost unul alert, spectaculos, în care schimbările de situaţie au fost la locul lor.
Echipa lui Cristi Chivu, cu românul titular, a început mai bine partida, iar jucătorii lui Inter păreau să îi domine tactic pe rivali. Sistemul inedit 3-4-1-2 folosit de Gasperini i-a adus superioaritate la mijloc în faţa celor 3 mijlocaşi centrali milanezi. Acest lucru s-a reflectat şi pe tabelă. În minutul 22 Sneijder execută perfect o lovitură liberă şi, ajutat şi de greşeala lui Abbiati, înscrie poate ultimul gol pentru Inter.

Pauza i-a găsit în avantaj pe interişti, iar Milan spera să poată reveni în repriza a doua. Acest lucru s-a şi întâmplat. Milanezii au început să domine jocu şi să caute golul egalizator, iar Interul nu a mai ajuns la poarta lui Abbiati. Inevitabilul s-a produs în minutul 60, când Zlatan Ibrahimovic marchează cu capul din centrarea lui Seedorf. Pe final, Interul nu a mai arătat nimic, în timp ce Milanul a forţat victoria. Acest lucru s-a şi întâmplat în minutul 69, când, după un şut în bară al nou-intratului Pato, mingea ricoşează în gheata lui Boateng, iar scorul devine 2-1. Revenirea Milanului este completă. Gasperini îşi arată limitele - după ce a trecut la o partitură mai defensivă la 1-1, a fost nevoit să schimbe din nou totul după al doilea gol al Milanului. Iar acest lucru nu a ajutat-o pe Inter, care s-a văzut înfrântă de marea rivală. Astfel, AC Milan a câştigat Supercupa Italiei pentru a şasea oară. 

1 comentarii:

GRANDE MILAN!!!!