duminică, 17 iulie 2011

Ei nu renunta la culori! Echipament AC Milan: 2011-2012

La Adidas Brand Center din Monza AC Milan si-a prezentat noul echipament pentru sezonul care va urma. La eveniment au fost prezenti Adriano Galliani, alaturi de Clarence Seedorf, Mark van Bommel si Luca Antonini, cei trei din urma avand rolul de “manechine” pentru noul echipament.
Noul echipament rossonero este format din tricouri cu traditionalele dungi verticale rosii si negre, mult mai subtiri decat cele din ultimii ani (asemanator cu echipamentul din sezonul 2007-2008); cu guler si baza manecilor albe si cu trei dungi,  caracteristice pentru Adidas, de culoare alba  care se desfasoara din lateralul gulerului de-a lungul uimerilor si a manecilor. Ca de obicei, sorturile sunt albe, cu dungi rosii verticale.
Iata cuvintele lui Adriano Galliani cu privire la noul echipament : ” Ne-a placut ideea de a prezenta  echipamentul nostru pentru sezonul 2011-2012 in cadrul unui eveniment, care datorita  faptului ca a fost difuzat online ajunge la Milanisti in acelasi timp. Aceasta initiativa este in plina concordanta cu strategia clubului de comunicare la nivel mondial, puternic orientata pentru exploatarea noilor mijloace mass-media, fiind prezenta si pe cele mai importante platforme de social networking. Le multumesc celor de la Adidas pentru ca au creat din nou un tricou foarte frumos, care combina cele mai moderne tehnologii folosite in designul echipamentelor sportive cu traditia Milanului. ”
Daca privim noul echipament, observam ca acesta se aseamana cu echipamentele Milanului din primii ani ai secolului 20, cu echipamentele din anii ’80 sau ’90, cel mai recent echimapent cu care se aseamana fiind cel din sezonul 2007-2008.
sursa: www.acmilan.ro

1 comentarii:

super echipamentul