luni, 18 iulie 2011

Asa ceva...

Steaua a pierdut astazi scor 1-0 meciul disputat impotriva lui Otelul Galati, in Supercupa Romaniei disputata la Piatra Neamt. Jocul a aratat jalnic pentru echipa noastra, jucatorii fiind parca hipnotizati de jocul clar superior al Otelului.


Meciul a inceput relativ bine pentru Steaua, ros-albastrii ratand o ocazie imensa prin Galamaz(acesta nereusind sa impinga mingea in poarta de la 3 metri) care a primit o minge aruncata in careu de Brandan la o lovitura libera. Apoi, in minutul 10, "marele" Cr. Tanase a acuzat o accidentare, in urma careia a fost schimbat de Levy cu Bajenaru. Apoi, la doar doua minute dupa aceasta faza, Otelul a inscris prin Salageanu insa golul a fost anulat corect pentru off-side. Totusi scorul de pe tabela n-a mai ramas pentru mult timp acelasi, Bus inscriind in minutul 15 cu o lovitura plasata la coltul lung.

Dupa momente consecutive de dominare Galateana, Steaua a mai avut o ocazie la o noua lovitura libera executata de Brandan si care il avea din nou la finalizare pe Galamaz. Apoi au urmat inca doua faze bune pentru Stelisti, Bicfalvi si Tatu ratand executiile.
Imediat dupa aceasta faza, bara portii lui Tatarusanu s-a zguduit serios, Ibeh descurcandu-se de senzatie pe partea dreapta a terenului, evitandu-l gratios pe Gardos.
A urmat apoi inca o faza periculoasa a lui Viglianti si primul cartonas galben al partidei, acesta fiind vazut de Gabriel Paraschiv.
Dupa pauza, tot Otelul a aratat mai bine, ei dominand inceputul partii secunde, pana la o faza unde Tatu a sutat in bratele lui Grahovac dupa o pasa a lui Bicfalvi. Tatu a fost din nou in prim-plan in minutul 56 cand a sutat din nou in barajul Galatenilor. Apoi, Brandan si-a incercat si el norocul dar sutul sau a fost mult prea slab.

Si Banel Nicolita si Martinovic au vazut cartonase galbene pentru intrari dure asupra campionilor Romaniei.
Timpul s-a scurs usor cu alte ratari ale Stelei care a inceput sa joace fotbal abia in minutul 60.
Meciul s-a terminat dupa cele trei minute de prelungire, Raul Rusescu avand cea mai mare ocazie a partii secunde, lovitura sa de cap ducandu-se putin peste poarta lui Grahovac.
Cel mai pacat este ca Steaua incepe sa devina un club anonim, cu un joc bolnavicios si neatractiv, dictat de un om care chiar daca poate incearca sa faca clubul sa devina unul din cele mai bune din Europa, distruge totul prin declaratii inutile, critici nenecesare si transferuri stupide.
Iar inca un lucru sfasietor este lipsa de determinare a jucatorilor, acestia nereusind sa obtina trofeul nici in memoria marelui Stefan Sames, care s-a stins din viata in seara din 16 spre 17 iulie.
Asa au aratat primele 11-uri din aceasta seara


Foto(in afara de grafica cu prezentarea echipelor): www.gsp.ro

1 comentarii:

Bicfalvi cu greu ar face fata si in Liga II...