vineri, 22 iulie 2011

Echipament Steaua 2011-2012 ~ OFICIAL


Odata cu primele zvouri referitoare la echipamentul Stelei, v-am informat cu privinta la acesta. Iar pentru ca am descris in postarea aceasta caracteristicile echipamentului, acum vreau sa discut pe marginea esteticii lui, dar nu inainte de a va cita o parte dintr-o postare de pe www.fcsb.ro


În noul sezon competiţional 2011-2012, Steaua va folosi un nou model de echipament în meciurile desfaşurate pe teren propriu. Noile kituri de joc au un design modern, dar rămân fidele tradiţiei şi istoriei clubului.
Echipamentul pentru meciurile de acasă păstrează culorile tradiÅ£ionale recunoscute de toÅ£i suporterii echipei bucureÅŸtene, dar sunt poziÅ£ionate de această dată într-o combinaÅ£ie inedită de dungi verticale asimetrice, inspirată de construcÅ£ia celei mai înalte clădiri din lume - Burj Kalifa din Dubai. Pe partea interioară a emblemei clubului este inscripÅ£ionat motto-ul „Trup ÅŸi suflet pentru culori”, preluat din imnul Stelei.
Istoria şi tradiţia clubului se regăsesc în designul noilor echipamente, care sunt realizate din poliester reciclat, un material inovator care este folosit acum în premieră la atât la realizarea tricourilor, cât şi a şorturilor.
Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle de plastic. Acest nou proces de fabricaţie reduce consumul de energie cu până la 30 de procente, comparativ cu procesul tradiţional de producţie a poliesterului, şi ajută la eforturile de protecţie a mediului înconjurător.
Echipamentul pentru meciurile de acasă este completat de doua ÅŸorturi, un ÅŸort albastru cu o dungă roÅŸie în partea inferioară ÅŸi unul roÅŸu cu o dungă albastră în partea inferioară. Jambierele sunt de asemenea disponibile în două combinaÅ£ii de roÅŸu ÅŸi albastru ÅŸi sunt personalizate cu sigla clubului. 
Noile echipamente sunt mai uşoare decât precedentele, ajută la reglarea temperaturii corporale a jucătorilor şi permit eliminarea transpiraţiei cu ajutorul tehnologiei Dri-FIT.
Reglarea temperaturii corporale este realizată prin intermediul zonelor de ventilaţie, ce reprezintă sute de mici găuri realizate pe tricou cu ajutorul laserului în zona de sub braţe şi în partea inferioară, facilitând circulaţia aerului.
În premieră, emblema clubului din partea frontală a tricoului este realizată prin transfer termic. Astfel, se reduce greutatea tricoului şi se permite ventilaţia în această zonă .
„Noul echipament de joc prezintă multe îmbunătăţiri tehnologice care sporesc confortul sportivilor, dar ÅŸi un design revolutionar care inspiră forţă, viteză ÅŸi performanţă. Suntem convinÅŸi că noul echipament rezonează cu istoria echipei Steaua ÅŸi sperăm că va ajuta la obÅ£inerea unor performanÅ£e remarcabile în noul sezon competiÅ£ional” – a afirmat Mălina Soare, director marketing Elmec România. .

In primul rand, vreau sa felicit firma Nike pentru alegerea extrem de inspirata a nuantelor de rosu si albastru folosite, care se imbina perfect si formeaza un amestec aproape perfect. Apoi, imediat am remarcat alegerea buna ce a colora sigla Nike intr-un galben care merge perfect cu primele doua culori si care contribuie la formarea tricolorului, lucru care demonstreaza ca echipa Steaua este una de adevarati patrioti.

Un alt detaliu foarte bine punctat este referitor la alegerea numerelor si numelor de pe tricou. Acestea au un design care seamana izbitor cu cel din Premier League, iar la fel ca in sezonul trecut, s-a decis ca alb-ul sa fie din nou utilizat.
Deasupra numelui puteti vedea scris "FCSB" cu un galben asemanator semnului Nike de pe tricou.
Jambierele sunt tot ros-albastre cu FCSB imprimat galben pe ele.
La fel ca la echipamentul de deplasare de sezonul trecut, pe spatele siglei este scris sloganul "Trup si suflet pentru culori".

Echipamentul de deplasare este la fel ca anul trecut, cel galben pastrandu-se.


2 comentarii:

Noile echipamente arata foarte bine si pastreaza culorile care definesc Steaua.

@Florin Lovin: Intr-adevar ai mare dreptate! Si mie imi place