vineri, 22 iulie 2011

Inevitabilul s-a produs: Bojan Krkic semneaza cu AS Roma!


Ieri seara, o miscare importanta s-a produs pe piata transferurilor fotbalistice. Bojan Krkic a semnat cu AS Roma, sefii Barcelonei decidand in sfarsit sa il lase pe tanarul jucator al nationalei Spaniei sa plece. Din cele auzite, afacerea costa 10 milioane de euro, in conditiile in care Bojan valoreaza pe transfermarkt.de, 15.000.000 de euro.
Dupa parerea mea, venirea lui Luis Enrique la Roma este inceputul unei noi ere, asta deoarece are un stil deosebit de a antrena. Asemanator cu Mourinho si mai bun decat Guardiola, asta este descrierea cea mai buna pe care i-o pot face. Iar, cu doi sau trei jucatori ca Bojan sau Jeffren Suarez, crescuti la Barca in lot, titlul in Italia va fi disputat acerb de Roma si probabil Milan, Juve si Inter neputand sa intre in discutie, deoarece stilul de joc impus de antrenori este juvenil fata de ceea ce face Allegri si ar putea face Enrique.
Astfel va propun o echipa care ar putea sa faca ravagii in Italia sezonul urmator.

Dupa cum vedeti, dupa mine formatia ideala ar fi una foarte ofensiva, un 4-3-3, cu o linie de fund puternica, cu doi jucatori extrem de experimentati: Juan si Heinze, cu Daniele de Rossi care sa ajute la intarirea defensivei, dupa care incepe un 5 minunat: Totti care este fara discutie inima Romei si poate schimba jocul in orice moment, alaturi de el il vad pe Erik Lamela venit in aceasta vara de la River Plate si care are niste executii dar si niste pase total imprevizibile cu care scoate fara probleme din joc adversarii.
Iar in atac un trio magic cu fosta vedeta a lui Milan, Boriello, in centru care este sustinut din toate punctele de vedere de Bojan si de Menez.
A si sa nu uit, fara discutie fundas stanga trebuie introdus Jose Angel, fostul om de baza de la Sporting Gijon si fara discutii viitorul aparator stanga titular al Campioanei Mondiale, trebuie sa stranga meciuri in picioare si la o echipa mare de club, la nationala fiind deja "calit" cu C.E. U21.

1 comentarii:

Si eu pariez pe Luis Enrique. Va face echipa mare aici la Roma