joi, 21 iulie 2011

Echipament de campioni


FC Barcelona a continuat sa domine in 2011, atat pe plan intern cat si international, castigand La Liga si Champions League. Haideti sa vedem o parte din viata marilor campioni, adica echipamentul pe care il vor purta in noul sezon.

Echipamentul de acasa


Echipamentul de acasa iti inspira, inca de la prima privire un semn al dominatiei Barcelonei, care pare ca nu se va incheia prea curand. Acesta este ca echipamentele anterioare ale echipei Catalane, in dungi rosii si albastre, cu care Barca a avut un succes inimaginabil.

Ceva nou pentru echipamentele noi ale Barcei este ca pentru prima data in istorie vor purta un sponsor pe tricou; adica Quatar Foundation, care inlocuieste sigla UNICEF, acum aflata pe spatele noilor tricouri.
Un lucru cu care Barca incepe sa ne obisnuiasca este prezenta sloganului "Mes que un club"(in romana: "Mai mult decat un club"), pe spatele gulerului.

Spre deosebire de echipamentul de anul trecut, culoarea galbena a gulerului si a capetelor manecilor a fost scoasa, ele fiind transformate in albastru, asemenea manecilor.

Echipamentul de deplasare


Noul echipament negru de deplasare, al Barcelonei este intr-adevar o inovatie, asta deoarece este ceva diferit fata de ce ne-a obisnuit Barca pana acum.  Multi spun ca Barca a vrut inca o data sa isi arate forta, alegand acest echipament negru, asemanator cu al temutei nationale de rugby a Noii Zeelande, "All blacks".
Acest echipament negru este foarte "feroce" in special atunci cand ataca in stil "tiki-taka", dand parca impresia ca nu vor putea pierde niciodata mingea aceea. De asemenea acest echipament are un mare impact asupra fanilor.



Nici de pe acest echipament nu lipseste sloganul "Mes que un club", sponsorul Quatar Foundation, sigla UNICEF, sau chiar sigla abrevierea echipei FCB insotita de steagul Cataluniei.

Sursa foto: soccerbible.com