joi, 21 iulie 2011

CE U19: România - Cehia 1-3

Într-o ploaie intensă, băieţii lui Lucian Burchel au debutat cu o înfrângere la Campionatul European găzduit de ţara noastră. Totuşi, parcă n-am rămas cu un gust atât de amar după ce am văzut partida... "Tricolorii" mici au jucat curajos, bărbătesc şi în multe momente au fost peste adversarii lor.
Susţinuţi din tribune de peste 4.000 de fani care nu s-au lăsat intimidaţi de capriciile naturii, jucătorii României s-au arătat entuziaşti încă de la început. După câteva ocazii ale cehilor, pe care fundaşii români nu i-au putut ţine în frâu, a venit deschiderea scorului, printr-o execuţie spectaculoasă, venită parcă de nicăieri a lui Nicolae Stanciu, in minutul 30.  Din păcate, lipsa de experienţă i-a făcut pe jucătorii noştri să fie prea entuziaşti după acest moment, astfel cehii au egalat până la pauză. Loviţi de golul egalizator al adversarilor, jucătorii noştri s-au pierdut, astfel cehii au pus stăpânire pe joc. Astfel jucătorii români s-au precipitat, au început să joace fără vreo ţintă, să faulteze de "galben" şi chiar de penalty, aşa cum a făcut Remeş în minutul 59. Portarul lui Juventus Torino, Brănescu, nu a reuşit să salveze execuţia lui Tomáš Jeleček, astfel scorul a devenit 2-1 pentru Cehia în minutul 60. Echipa noastră a încercat să egaleze situaţia, dar în ciuda eforturilor vedetelor Stanciu şi Roman, atacurile noastre au rămas fără rezultat. Pentru ca tabloul să fie complet, Cehia a mai înscris  o dată în minutul 85 prin Hadaščok, care a deviat cu capul la un corner. 
Astfel, după acest debut nefericit, România se află pe ultimul loc al grupei, deoarece în celălalt meci al grupei, partida dintre Grecia şi Irlanda, jucătorii irlandezi s-au impus cu scorul de 2-1. 
Iată câteva poze de la meciul jucat aseară la Chiajna: 








sursa foto: www.gsp.ro


0 comentarii: