duminică, 22 mai 2011

Victorie cu CFR!

Steaua a castigat meciul de ieri impotriva CFR-ului cu scorul de 3-1, dupa un joc solid al echipei conduse de Cosmin Olaroiu. Speram sa re-editam acest joc bun si in finala de miercuri impotriva lui Dinamo (care a fost umilita de Timisoara, scor 4-1). Singura veste proasta este accidentarea lui Dica, in urma careia mai mult ca sigur nu va putea evolua in finala Cupei. Iata un rezumat al meciului din Gruia:


Ros-albastrii au inceput foarte bine jocul iar in minutul 5 Romeo Surdu a reusit sa marcheze dupa ce l-a driblat pe Panin si a ramas in situatie de unu la unu cu portarul Nuno Claro. Dominarea stelistilor a continuat iar Banel Nicolita a prins un sut de exceptie de la 25 de metri si balonul s-a dus direct in vinclul portii aparate de acelasi Nuno Claro. Cu cateva minute inainte de pauza o nesincronizare in defensiva echipei noastre a facut ca Bus sa reduca scorul pe tabela de marcaj.
 
Dupa pauza cele doua echipe au continuat sa atace dar fara reusite pe tabela de marcaj. In minutul 88 Ianos Szekely a expediat un balon de la 20 de metri, portarul Minca a respins in fata iar Bilasco din 2 metri a inscris.
 
Scorul final a fost de 3-1 pentru Steaua, iar Ros-albastrii s-au calificat astfel in Europa League.

STEAUA: Tatarusanu - Emegara, Gardos, Galamaz, Latovlevici - Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Surdu - Dică, Bilasco
Rezerve: Stanca, Szekely, Radut, Tanase, Onofras, Matei, Maicon 
Au mai jucat: Tanase (in locul lui Dica), Radut (in locul lui Surdu) si Szekely (in locul lui Brandan)
Au marcat: Surdu (min 5), Nicolita (min 18) si Bilasco (min 88)
 

sursa: www.fcsb.ro