duminică, 22 mai 2011

C.E. U19 - 2011





Golden Series
Campionatul European U19
Episodul 9





Astazi, grupa a cincea a Elite Round-ului si-a continuat desfasurarea cu doua meciuri interesante.


Olanda0-1Republica Ceha
Arbitru: Paolo Valeri (ITA) – Stadion: Na Slajsi, Lanzhot (CZE)
Marcatori: PÅ™ikryl 16'
Olanda se indeparteaza incet dar sigur de calificarea ce la inceput parea sigura

Astazi, nationala Olandei s-a incurcat din nou dupa un meci in care, in ciuda faptului ca au dominat, au fost invinsi. Antijocul Cehiei a functionat excelent, punandu-i pe Olandezi in imposibilitatea de a inscrie. Unicul gol al pratidei a fost inscris de Prikryl, unul din oamenii de baza din echipa Cehiei, in minutul 16'. Dupa acest meci Cehia devine favorita la castigarea grupei, beneficiind in ultima etapa de un joc impotriva unei formatii comode, nationala Israelului si de locul de desfasurare al partidelor, chiar Republica Ceha organizand grupa a cincea a Elite Round-ului.

Favorite la castigarea grupei 5 sunt Cehia si Rusia



Israel1-3Rusia
Arbitru: Ivan Kruzliak (SVK) – Stadium: 1. FC Kyjov, Kyjov (CZE)
Marcatori: Agaje5' / Ozdoev 14'; Makhmudov 29'; Khodyrev 65'




Rusia e singura echipa care arata ca poate sa opreasca Cehia din drumul catre calificare

Tot astazi s-a disputat si partida dintre Israel si Rusia, care a fost dominata de la un capat la celalat de Rusia, in ciuda deschiderii de scor rapide a lui Agajev in minutul 5'. Meciul a fost transat de golurile mijlocasilor Ozdoev, Makhmudov si Khodyrev in minutele 14', 29' respectiv 65'. Se pare ca echipa de pe prima pozitie in aceasta grupa ar putea fi decisa de golaveraj ca in grupa 6, in prezent Rusia si Cehia avad fiecare cate 4 puncte, iar Israel si Olanda, unul.

Dan Alon Robinson(Israel, stanga) se lupta pentru posesie cu marcatorul celui de-al treilea gol, Anton  Khodyrev(Rusia, dreapta)