duminică, 22 mai 2011

Campionatul European U19 - 2011






Golden Series
Campionatul European U19
Episodul 10

Astazi s-au disputat alte doua partide importante ale Elite Round-ului, care pot produce o surpriza de proportii in randul echipelor calificate la acest turneul final. Iata despre ce meciuri este vorba:


Belarus0-5Slovakia
Arbitru: Jakob Kehlet (DEN) – Stadion: The Slovak FA National Training Centre, Senec (SVK)
Marcatori: 
Å pilár 19' , 74'; Å kvarka 45+2'; Hladík 68'; Aliseiko 78' (o.g.)


Slovacii se mentin in cursa pentru calificare

Dupa infrangerea din prima etapa, scor 1-2 impotriva Greciei, Slovacii au reusit sa castige, rezultat favorabil gratie caruia au reusit sa se mentina in cursa pentru calificare la turenul final din Romania. Victoria Slovacilor a fost adusa de Spilar, Svarka, Hladik si Aliseiko(autogol), golurile acestora facand nationala organizatoare a grupei, sa egaleze la puncte Franta. In ciuda faptului ca Slovacii au castigat la un scor categoric, si Belarusul a avut cateva ocazii de gol importante, acestia avand 6 suturi pe spatiul portii si 3 pe langa.


France1-2Greece
Arbitru: Anar Salmanov (AZE) – Stadion: SFM Senec, Velky Biel (SVK)
Marcatori: Taider 21 / Vellios 25'; Rougkalas 47
Grecii produc surpriza turneului. Franta aproape de eliminare

Condusa in prima faza de campioana en-titre, Franta, selectionata Greciei a revenit eroic prin doua goluri marcate in urma unor faze fixe, un corner si o lovitura libera. Actualii Campioni Mondiali spera din ce in ce mai putin la calificare in ciuda jocului bun prestat si in meciul de azi. Astfel, Franta, chiar daca va invinge la un scor categoric Slovacia, depind de rezultatul meciului Grecia - Belarus, Grecia avand nevoie de doar 1 punct pentru a ajunge la turneul final.

Iata clasamentul actual al Grupei a treia:


Grupa 3(Tara gazda: Slovacia)

EchipePWDLFA+/-Pts
1Greece Grecia22004226
2Slovakia Slovacia21016243
3France Franta21013213
4Belarus Belarus200207-70