luni, 29 noiembrie 2010

Cele mai frumoase galerii de fotbal din lume. Cei mai fanatici fani

In acest articol vreau sa va prezint un top PERSONAL al celor mai tari galerii de fotbal din lume, insotite de imagini cu acestia.
LOCUL 10:
S.S.C. Napoli




Nu stiu cat isi sustin echipa dar cu siguranta ei nu mai cred de mult in Dumnezeu... Cred in Maradona. Galeria acestora este formata din cei mai mari mafioti din Sicilia si este considerata una din cele mai periculoase din lume!


LOCUL 9:
BORUSSIA DORTMUND



Sunt sigur ca nu toti cititorii blogului stiu ca "You'll never walk alone" nu se canta doar pe Anfield. Acest cantec este fredonat si de fanii din peluza de pe Westfalenstadion. Fanii galben-nergrilor fac o atmosfera senzationala la fiecare meci




LOCUL 8:


MANCHESTER UNITED



Fanii lui Manchester, in opinia mea sunt cea mai unita galerie din lume, lucru reflectat si in filmul "Looking for Eric", pe care il recomand cu incredere. Cand tot stadionul canta "Glory, glory, Man. United" simti cum sangele iti ingheata in vene


LOCUL 7:
A.C. MILAN


Inainte de fiecare meci, fanii lui Milan se fac auziti de la kilometri departare prin cantecele cu care isi sustin favoritii.


LOCUL 6:
RIVER PLATE



Fanii lui River Plate incep "show-ul" inca de pe drumul catre stadion unde canta si scandeaza numele favoritilor


LOCUL 5:
PANATHINAIKOS




Fosta adversara a lui Dinamo din Europa League e sustinuta mereu de niste fani care domina galeria echipei adverse. Acestia, dese ori isi fac aparitia si la meciurile echipei de baschet care este unul dintre cele mai puternice cluburi europene in acest domeniu.


LOCUL 4:
PARTIZAN BELGRAD



Echipa fostului Rapidist: Pierre Boya, are unii din cei mai fanatici suporteri din Estul Europei, acestia find in stare sa-i si omoare pe jucatori in cazul unor evolutii slabe :D


LOCUL 3:
GALATASARAY



Fanii echipei antrenate in prezent de Giga Hagi te fac sa visezi sa vezi un meci pe stadionul Galatei...


LOCUL 2:
LIVERPOOL F.C.



La fiecare meci, fie acasa, fie in deplasare, fanii lui Liverpool te introduc intr-un univers magic cand incep sa cante celebra melodie a trupei Beateles: "You'll never walk alone".


LOCUL 1:
STEAUA BUCURESTI



Dupa parerea mea Steaua are cei mai adevarati suporteri, acestia sustinandu-si favoritii pana la moarte. Cand la intrarea echipei pe stadion fanii intoneaza "Trup si suflet pentru culori", incepi sa simti acelasi fior care te cuprinde cand esti pe Anfield si auzi "You'll never walk alone".
P.S. In clipul cu galeria Stelei, puteti sesiza cum mica galerie Stelista domina in numerate randuri miile de fani turci.

0 comentarii: