luni, 29 noiembrie 2010

TOTI AU PIERDUT !

Toate echipele care adversare Stelei in grupa de Europa League au pierdut la sfarsitul saptamanii.

In Premier League, etapa a 15-a, FC Liverpool, care vine joi seara in Ghencea, a pierdut in deplasare cu Tottenham, 2-1. Elevii lui Hodgson au ratat insa trei ocazii uriase la scorul de 1-0, doua prin Torres si una Maxi. Liverpool a primit golul decisiv in minutul 92. Pentru Liverpool a marcat Skrtel, dar tot el a inscris si pentru Tottenham. In aceasta partida, Liverpool a mai pierdut un titular. Carragher si-a dizlocat umarul si lipseste cateva saptamani. Astfel, Steaua a scapat si de Carragher si de Gerrard. Nici Agger nu vine la Bucuresti. Acum, Liverpool este pe locul 10 si continua sa piarda pe teren strain. Are o victorie, doua egaluri si 5 infrangeri in deplasare.


SSC Napoli, ultima noastra adversara din grupa, a pierdut si ea in deplasare, 3-1 cu Udinese, dupa ce a fost condusa cu 3-0. Golul a fost marcat de Hamsik. Napoli nu a avut nicio sansa. A fost dominata copios. Acum, Napoli este pe locul patru la egalitate cu Juventus.



FC Utrecht a cedat cu 2-1 in deplasare pe terenul lui Heracles. Dupa 16 etape, Utrecht are 23 de puncte si este pe locul 9. Nesu a fost folosit toate minutele.

sursa: www.fcsb.ro

0 comentarii: