luni, 29 noiembrie 2010

Rasfatati-va apropiatii de sarbatori

 FCSB merchandise a lansat acum cateva zile ciocolata si mai multe produse de patiserie, ros-albastre, in parteneriat cu "Dolcerie Veneziane".
 "Fanii ros-albastri se pot bucura de minge din ciocolata cu lapte "Steaua", panettone traditional 500 g, tort ciocolata cu alune 300 g, crocante cu migdale 150 g, arahide pralinate 150 g, caramele asortate 150g sau panettoncino ciocolata cu surpriza 30 g. Materia prima folosita este ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, iar preturile vor fi "dulci" cu toate buzunarele.", gasim scris pe site-ul oficial al Stelei.


 Si cum acestea nu pot merge singure tot clubul Stelei a lansat si "COLA STEAUA" cu care va puteti stapani setea timp de 90 de minute cat va uitati la meciurile Stelei sau in timp ce chiar dumneavoastra practicati sportul rege. 
"Produsul lansat este o bautura deosebita, care concureaza cu usurinta produsele din segmentul Cola ale celor mai importanti jucatori mondiali de pe aceasta piata.

Reteta a fost dezvoltata si produsele vor fi livrate de catre Doehler Group, companie din Germania, lider mondial in domeniul productiei de ingrediente pentru industria bauturilor racoritoare. Este o bautura fara conservanti, care contine doar arome naturale si are un gust inconfundabil de Cola, care te energizeaza de la prima pana la ultima picatura, dandu-ti avantul de care ai nevoie pentru cel putin 90 minute. Se consuma, de preferinta, rece pentru a te bucura pe deplin de gustul care te marcheaza.

Cola Steaua este ambalata la peturi de doi si 0,5 litri, cu eticheta embosata, precum si la doza de 0,33 litri, este disponibila in toate retelele moderne de hypermarketuri si, desigur, poate fi servita la toate punctele de catering din stadionul Steaua." scrie www.fcsb.ro.



0 comentarii: