sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Nicolita, Stancu si Tanase vor folosi acelasi model de ghete ca si Ronaldo

Gheata are ca sursă de inspiraţie viteza lui Ronaldo şi combină inovaţiile tehnologice cu stilul conferit de imprimeul clasic Nike Safari, care a fost folosit în premiera la modelul Air Safari   în anul 1987. Cei mai rapizi jucători de fotbal din lume au nevoie de o gheată care să le  reflecte stilul dar să le ofere stabilitate şi aderenţă pe terenul de joc. Gheata Nike CR  Mercurial Vapor Superfly II are talpa realizată din carbon şi este dotată cu o noua generaţie de crampoane retractabile care se extind sau retrag cu până la 3 mm în funcţie de presiunea  exercitată de jucator. Crampoanele lamelare au fost proiectate şipoziţionate pentru 
îmbunatăţirea vitezei de reacţie la schimbarea direcţiei de alegare. O atenţie deosebită  a fost acordată reducerii greutăţii ghetei şi oferirea unui suport lateral superior prin  înglobarea tehnologiei Nike Flywire şi a structurii din carbon.
“Gheata Nike CR Mercurial Vapor SuperFly II este o declaraţie de luptă pe terenul de joc, iar imprimeul Safari se potriveşte perfect stilului meu. Combinaţia între greutatea scazută şi îmbunătăţirea vitezei de reacţie sunt atuurile de care am nevoie pentru a-mi îmbunătăţi jocul.” – a afirmat Cristiano Ronaldo. 
 
“Este o gheata foarte usoara. Sper sa imi poarte noroc aceste ghete si  sa marchez cat  mai multe goluri”

Banel Nicolita, mijlocas Steaua

sursa: www.fcsb.ro

0 comentarii: