joi, 21 octombrie 2010

Antrenament Steaua la Utrecht


Ros-albastrii au efectuat seara trecuta, cu incepere de la ora 18:30, antrenamentul oficial dinaintea meciului cu FC Utrecht.


La sedinta tehnica au participat toti jucatorii care au facut deplasarea in Olanda. Ros-albastrii au facut 10 minute de alergare dupa care au trecut la mai multe exercitii comandate de tehnicianul Marius Lacatus.


DECLARATII CONFERINAT DE PRESA DE DINAINTEA PARTIDEI:



“Ne bucura faptul ca vom fi sustinuti de multi suporteri la meciul cu Utrecht. In cazul unei victorii ne cresc foarte mult sansele si ne-ar pune in fata faptului de a crede si mai mult in calificare. Un rezultat de egalitate nu cred ca avantajeaza nici una dintre echipe. Acesta grupa se va juca pana la ultimul meci cu sanse de calificare pentru oricare echipa”

Marius Lacatus, antrenor Steaua

“Am venit sa jucam la victorie in Olanda, desi suntem constienti ca ne asteapta o partida foarte grea. Speram sa facem un meci bun si sa ne intoarcem in tara cu un rezultat pozitiv”

Iasmin Latovlevici, fundas Steaua

“Nu vom avea un meci usor, dar speram sa fim bucurosi la finalul partidei. Sunt sigur ca ne vom monta cu totii pentru a castiga acest meci. Acesta grupa este una foarte dificila si nici un meci nu este usor. Imi doresc foarte mult sa castigam”

Ricardo Gomes, mijlocas Steaua

Sursa: www.steauafc.com