sâmbătă, 18 februarie 2012

Cel mai important "loser" din fotbal

Arsene-Wenger.jpg

Mourinho spunea despre el ca este "un loser" si ca "ar trebui sa plece, nu are orgoliu. El este antrenorul care a condus o super echipa a lui AS Monaco spre...mai nimic. Poate de aici vine marea problema a lui Arsene Wenger, caci despre el este vorba. Un manager apreciat datorita jocului si datorita fotbalistilor promovati, cu toate ca nu a lasat mare lucru. La ambele mari cluburi la care a activat, a antrenat multi jucatori extraordinari, in ciuda unui lot exetrem de slab pe care il are acum Arsenal.  Ca exemplu la trupa monegasca i-a avut in trupa pe Weah, Thuram sau Petit, dar cea mai mare performanta a fost locul 2, cei drept in urma unei echipe foarte tari a lui Marseille din anii '90. Publicul l-a iubit mereu ,,deoarece stilul lui a fost mereu ofensiv, spectaculos, problemele din  aparare fiind mai greu de observat din tribuna. Uitati mai jos doua faze de acest gen din meciul cu Milan:
Golul de 3-0 a lui Robinho porneste de la o pasa a lui Ibrahimovic, Vermaleen, cade copilareste si ii lasa o zona libera brazilianului care nu iarta. Vreau sa remarc fentele din corp ale lui Ibra, dar si slabiciunea defensivei lui Arsenal, la o faza simpla pentru aceasta faza a competitiei.

Zlatan a stat la limita off-sideului tot meciul si acum i-a iesit, reusind sa il fraiereascape asistent, dupa cum am marcat pe captura. Pasa este foarte buna, venita de la Emanuelson, dar vreau sa remarc greseala aparatorilor tunari, care fac marcaj zonal, in loc de unul om-la-om pentru Ibrahimovic, doar Sagna incearca ceva, dar nu ii iese...Bila neagra Wenger!
 Dupa acest esec usturator, in Anglia nu s-a pus problema in presa despre demisia lui Arsene. Ei cunosc mai bine fenomenul si de ce este el inca pe banca londonezilor, fapt recunoscut intr-un interviu acum cateva saptamani: el are obiectiv sa realizeze un plus de 20 de miloane de lire sterline clubului, exclusiv din transferuri!!!
Oare afirmatia lui "The special one" este fondata? Sau lotul nu ii permite mai mult? Adevarul este probabil undeva pe la mijloc, tinand cont de dezechilibrul 11-lui lui Arsenal, unde intra Mertesacker si Arteta pe langa v.Persie si Walcott.

2 comentarii:

Wenger: Tipul anternorului neimplinit ;))

Hahaha! Saracul... a mai iesit si din FA Cup, asta asa ca o completare a articolului.