sâmbătă, 30 iulie 2011

Miscari surpriza in Serie A!

Stekelemburg se va infrunta din nou cu Lobby ca in vremurile bune la Amsterdam

Astazi doua miscari care fac sa innebuneasca si mai mult situatia din fotbalul Italian, au avut loc. Ambele o au ca protagonista pe AS Roma. Echipa din capitala Italiei, a ajuns la un acord cu Ajax Amsterdam pentru achizitionarea lui Marteen Stekelemburg, portarul titular din nationala Olandei, ajungand deja la Roma si urmand ca zilele urmatoare sa semneze un contract pe 5 ani.
Odata cu acest transfer, sansele lui Bogdan Lobont sa mai apere poarta echipei de pe Olimpico sunt minime, Luis Enrique, tehnicianul Romei, cerandu-l insistent pe olandez conducerii americane din capitala "Cizmei".
O alta miscare foarte foarte interesanta este transferul lui Mirko Vucinic, la Torino, de catre Juventus. Aceasta miscare reumple conturile fostei echipe a lui Cristi Chivu, totul costand aproximativ 15 milioane de euro si Vucinic urmand sa primeasca 3,5 de euro(pe an) pe o perioada de 4 sezoane.
De asemenea Vucinic se alatura unui atac incredibil unde va evolua alaturi de Quagiarella, Krasic, Matri sau Pepe, atac care are scopul de o a readuce pe "Batrana doamna" in topurile Italiei.

Cine se va mai bucura alaturi de Totti la golurile Romei?